Οι κρέμες προσώπου και ματιών που θα μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σας!

Το πρόσωπο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο πάνω στο σώμα μας, αφού αντανακλά όλα τα χαρακτηριστικά αλλά και την προσωπικότητά μας.

Η πάροδος του χρόνου, οι περιβαλλοντικοί παράγοντες, η κούραση και το στρες μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την επιδερμίδα μας, κάνοντάς της να φαίνεται κουρασμένη και θαμπή.

Πώς λοιπόν μπορούμε να την φροντίσουμε, ώστε να είναι λαμπερή και γεμάτη ζωντάνια;

Η La Vie en Rose by Dimitra Katsafadou  προτείνει τις καλύτερες κρέμες προσώπου και ματιών, που θα σας χαρίσουν την επιδερμίδα που ονειρεύεστε!

Κρέμες προσώπου: Βασικό στοιχείο της καθημερινής περιποίησης

Οι κρέμες προσώπου αποτελούν βασικό στοιχείο της καθημερινής περιποίησης και φροντίδας. Είναι σχεδιασμένες έτσι, ώστε να ενυδατώνουν αποτελεσματικά την επιδερμίδα, να μειώνουν την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, αλλά και να ενισχύουν τη φυσική ελαστικότητά της.

Πολλές από τις κρέμες αυτές είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά στοιχεία και υαλουρονικό οξύ, που παρέχουν προστασία, δίνοντας μια φρέσκια και νεανική εμφάνιση.

Sapphire 50ml

Η Sapphire από τη La Vie en Rose είναι πολυβιταμινούχα κρέμα προσώπου με αντιρυτιδική δράση, που προσφέρει θρέψη, ανανέωση αλλά και ενυδάτωση στην επιδερμίδα σας.

Περιέχει βιταμίνες Α, Ε, F, H και Β, πολυσακχαρίτες κινόας που συμβάλλουν στη σύσφιξη της επιδερμίδας, αλλά και βούτυρο καριτέ που προσφέρει βαθιά θρέψη.

Κρέμες ματιών: Η περιποίηση που έχουν ανάγκη τα μάτια σας

Η  περιοχή γύρω και κάτω από τα μάτια αποτελεί μια από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου, για το λόγο αυτό απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και αντιρυτιδική φροντίδα. Οι κρέμες ματιών, όπως και τα serum ματιών, διαθέτουν ειδική σύνθεση που εστιάζει στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων, προσφέροντας φωτεινότητα στην περιοχή.

Miracle eyes and lips 30ml

Η Miracle eyes and lips είναι κατάλληλη τόσο για την περιοχή των ματιών, όσο και για τα χείλη. Λειαίνει τις ρυτίδες έκφρασης στο λεγόμενο «πόδι της χήνας», το μεσόφρυο αλλά τις «ρυτίδες του καπνιστή».

Διαθέτει πλήθος ενυδατικών συστατικών, σύμπλεγμα δραστικών πεπτιδίων και συνδυασμό 4 διαφορετικών τύπων υαλουρονικού οξέος, που θα κάνουν την περιοχή γύρω από τα μάτια να φαίνεται πιο ξεκούραστη και πιο λαμπερή!

Επενδύστε στην επιδερμίδα σας!

Οι ποιοτικές αντιρυτιδικές κρέμες προσώπου, όπως και οι κρέμες ματιών, αποτελούν την καλύτερη επένδυση για την επιδερμίδα σας, αφού διασφαλίζουν ενυδάτωση και λάμψη.

Επιλέξτε κρέμες και προϊόντα ομορφιάς προηγμένης τεχνολογίας, με εξελιγμένες φόρμουλες, που θα παρέχουν μια ολοκληρωμένη φροντίδα στην επιδερμίδα σας.

Brilliant Rose Cream with gold flakes 50ml

Η Brilliant Rose Cream with gold flakes δρα κατά της εμφάνισης των ρυτίδων αλλά και των σκούρων κηλίδων του δέρματος. Η σύνθεσή της με φύλλα χρυσού ενισχύει ακόμα περισσότερο την αντιοξειδωτική και αντιρυτιδική της δράση.

Οι κρέμες προσώπου αποτελούν το θεμέλιο μιας καλής καθημερινής ρουτίνας περιποίησης. Η επιδερμίδα μας καθημερινά εκτίθεται σε διάφορους εξωτερικούς παράγοντες, όπως ο ήλιος και η ρύπανση.

Οι κρέμες προσώπου και ματιών, μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την ελαστικότητα της επιδερμίδας σας, να μειώσουν την εμφάνιση των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων αφήνοντάς την απαλή και λεία.

Επενδύστε λοιπόν στα προϊόντα εκείνα που θα την ανανεώσουν και θα της χαρίσουν τη λάμψη που της αξίζει!

Ευχαριστούμε πολύ την La Vie en Rose για τις προτάσεις προϊόντων και τις συμβουλές.

Αν θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε την τέλεια επιδερμίδα, μπορείτε να βρείτε τα παραπάνω προϊόντα εδώ:

Sapphire 50ml

Brilliant Rose Cream with gold flakes 50ml

Miracle eyes and lips 30ml