Πώς να ντυθείτε για έναν γάμο ως καλεσμένοι – ένας πρακτικός οδηγός

Οι γάμοι είναι μια υπέροχη στιγμή, μια στιγμή για να βρεθούμε όλοι μαζί και να γίνουμε μέρος του όμορφου ταξιδιού κάποιου. Ωστόσο, μια δύσκολη απόφαση που αντιμετωπίζει κάθε καλεσμένος είναι να βρει κάτι να φορέσει που να ταιριάζει στην περίσταση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συγκεντρώσαμε μια λίστα με ρούχα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν, όταν είστε καλεσμένοι σε έναν γάμο.

Πρέπει να φορέσω αποκλειστικά φόρεμα;

Υπάρχει πλέον μεγαλύτερη ελευθερία να αποκλίνει κανείς από την απαίτηση του κλασικού φορέματος υπέρ των κομψών κουστουμιών και των ολόσωμων φορμών. Ένας χειμερινός γάμος σε εκκλησία θα απαιτούσε ένα σκουρόχρωμο κοστούμι ή ολόσωμη φόρμα. Από την άλλη πλευρά, μια χαλαρή τελετή στην παραλία σημαίνει ότι πρέπει να αναζητήσετε ένα πιο φωτεινό ρούχο. Μη διστάσετε να είστε δημιουργικοί και να καταλήξετε σε κάτι με παιχνιδιάρικο μοτίβο ή υπερβολικά διακοσμητικά στοιχεία. Απογειώστε το ντύσιμο, επιλέγοντας τις υπέροχες γόβες που θα δείτε πατώντας στον επόμενο σύνδεσμο https://answear.gr/h/gobes-me-hontro-takouni και θα είστε έτοιμες να λάμψετε.

Ποια τσάντα να επιλέξω για γάμο;

Με όλο το χορό και τις συναναστροφές που γίνονται κατά τη διάρκεια ενός γάμου, μια τσάντα χιαστί, όπως τα τσαντάκια Tommy Hilfiger στο answear.gr με αποσπώμενο λουράκι, είναι η πιο πρακτική επιλογή. Για έναν επίσημο γάμο, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα μικρό clutch και ιδανικά να διαθέτει λεπτομέρειες με λάμψη για περισσότερη κομψότητα. Ένας χαλαρός γάμος σας δίνει μεγαλύτερη ευελιξία στο μέγεθος και το σχέδιο που μπορείτε να επιλέξετε. Γιατί να μην επιλέξετε μια ψάθινη τσάντα για έναν γάμο στην παραλία; Ιδανικά, θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι η τσάντα και τα παπούτσια σας συντονίζονται καλά μεταξύ τους. Συνήθως, για έναν παραδοσιακό γάμο, είναι πιο σωστό να ταιριάζουν και τα δύο – για παράδειγμα, ένας φάκελος σε χρώμα σαμπάνιας θα ολοκλήρωνε ένα ναυτικό φόρεμα και παπούτσια σε χρώμα σαμπανιζέ. Για γάμους που δεν είναι τόσο επίσημοι, δεν χρειάζεται να ταιριάζετε ολόκληρο το ντύσιμό σας και είναι καλή ιδέα να κρατήσετε το ένα από τα στοιχεία απλό, αν το άλλο έχει πολλή πληροφορία. 

Τι αξεσουάρ να προτιμήσω;

Αν έχετε δημιουργήσει ένα μίνιμαλ ντύσιμο, μπορείτε να αναβαθμίσετε ολόκληρη την εμφάνισή σας με περίτεχνα κοσμήματα. Επιλέξτε ένα ξεχωριστό βραχιόλι, σκουλαρίκια ή κολιέ. Ωστόσο, αν προτιμάτε απλά κοσμήματα, τα καρφωτά σκουλαρίκια ή ένα μικρό κολιέ με μενταγιόν είναι μόνο αυτά που χρειάζεστε. Θέλετε να απογειώσετε το μονόχρωμο μίντι φόρεμα σας; Η προσθήκη μιας εντυπωσιακής ζώνης, σαν αυτές που μπορείτε να βρείτε πολύ εύκολα πατώντας στον επόμενο σύνδεσμο https://answear.gr/k/gunaikeia/axesouar/zones, θα γίνει ο απόλυτος βοηθός σας προς αυτή την κατεύθυνση. Θα πρέπει τέλος να εξετάσετε το ενδεχόμενο να προσθέσετε ένα ρολόι στο ντύσιμό σας, καθώς προσφέρει με επιτυχία μια κομψή νότα. Ένα μαύρο δερμάτινο ρολόι είναι πάντα η πιο παραδοσιακή επιλογή και ταιριάζει με κάθε χρώμα.

Τι παπούτσια να φορέσετε;

Καθώς οι γάμοι είναι συνήθως ολοήμερες εκδηλώσεις που φτάνουν μέχρι το βράδυ, θα φοράτε τα παπούτσια σας για πολλή ώρα – οπότε πρέπει να είναι άνετα. Δοκιμάστε διάφορα ζευγάρια και περπατήστε φορώντας τα. Αν θέλετε να επιμείνετε σε ψηλοτάκουνα, προτιμήστε στυλ που είναι πιο εύκολο να περπατήσετε – όπως οι πλατφόρμες ή τα δίπατα. Επιλέξτε πέδιλα με τακούνι, γόβες, ή μπαλαρίνες για έναν επίσημο γάμο. Ενώ, για έναν ανοιξιάτικο, καλοκαιρινό γάμο σκεφτείτε ένα casual ζευγάρι παπούτσια, όπως εσπαντρίγιες ή φλατ σανδάλια.