Εύβοια νέα: Άνοιξε το παράθυρο και σάστισε με το απίστευτο πλάσμα είδε!

Όταν ανοίγουμε το παράθυρο πολλές εικόνες εμφανίζονται. Εικόνες που μπορεί να σου φτιάξουν ή όχι την διάθεση. Πολλές έρευνες κατά καιρούς λένε ότι η πρώτη εικόνα που θα δεις όταν ανοίξεις το παράθυρο, είναι αυτή που καθορίζει την διάθεση σου κατά την διάρκεια της μέρας.

Εύβοια νέα: Αυτό που είδε ένας κάτοικος της Εύβοιας όσο απίστευτο και να είναι, είμαστε σίγουροι πως του έφτιαξε την μέρα. Δεν είναι και λίγο, να ανοίγεις το παράθυρο για να πας στην δουλειά και να βλέπεις ένα υπέροχο πλάσμα να είναι πάνω από το κεφάλι σου.

Ένα υπέροχο πλάσμα που μόνο ευχάριστη διάθεση σου δίνει όταν το βλέπεις. Δεν είναι και εύκολο πράγμα να προσγειώνεται και να στέκεται μπροστά σου.

Εύβοια νέα: Ανοίγει το παράθυρο και δες τι απίστευτο πλάσμα βλέπει πάνω σε μία κολόνα!

Υπήρχαν βέβαια και οι αποστάσεις μιας και δεν ήταν ακριβώς δίπλα του αλλά ήταν και ψηλά και αρκετά μακρυά. Είχε προσγειωθεί πάνω σε μία κολόνα της ΔΕΗ. Μια υπέροχη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο facebook και δείχνει τον πελαργό να κοιτά το χωριό από ψηλά.

Οι πελαργοί έχουν και άλλες ονομασίες. Τους λένε και λέλεκες ή λελέκια. Είναι θεϊκά πτηνά και διακρίνονται για το μέγεθος τους. Είναι μεγάλα πουλιά και έχουν μακριά πόδια και μακρύ λαιμό.

Ο πελαργός αγαπά πολύ να κάνει οικογένεια. Έτσι η πρώτη δουλειά του πελαργού που θα φτάσει στον τόπο όπου θα κλωσήσει, είναι να φροντίσει να εγκατασταθεί σε μια παλιά φωλιά, κατά προτίμηση τη δική του.

Θα την κτίσει πάνω σε κολώνες, στις στέγες και στις καμινάδες των σπιτιών, σε εκκλησίες και καμπαναριά, σε μεγάλα δέντρα, σε ερείπια, σιλό και γενικά σε σημεία. Με αυτό τον τρόπο θα έχει ελεύθερο χώρο γύρω για να ελέγχει για πιθανούς θηρευτές.

Εύβοια νέα: Δείτε το απίστευτο πλάσμα!

Μια υπέροχη φωτογραφία που βρήκαμε στο facebook. Ο απίθανος πελαργός στέκεται πάνω σε μία κολόνα.
Μια υπέροχη φωτογραφία που βρήκαμε στο facebook. Ο απίθανος πελαργός στέκεται πάνω σε μία κολόνα.(πηγή φωτογραφίας: facebook.com – Βαγγέλης Λινάρδος)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις του newse.gr στο Google news