Ένα πλάσμα κάνει βολτούλες νύχτα στη Χαλκίδα!

Όσοι την είδαν δεν την φοβήθηκαν καθόλου.​

Ένα πλάσμα που συχνά τα βράδια κάνει τις βόλτες της στη Χαλκίδα. Δεν θα σε πλησιάσει εύκολα γιατί θα τρομάξει και θα φοβηθεί.

Η ίδια έκανε την βόλτα της αμέριμνη στους δρόμους της Χαλκίδας. ​Στην αρχή αδιαφορούσε για τον κόσμο που περνούσε από δίπλα της αλλά και για τους θαυμαστές της. Μάλιστα κάποιοι πήραν και κινητό τηλέφωνο και αποθανάτισαν την στιγμή. Στην συνέχεια τρόμαξε και εξαφανίστηκε στα σοκάκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δες τι τρομακτικό έγινε ένα βράδυ έξω από πολυκατοικία

​Είναι πολύ όμορφες αλλά και πολύ έξυπνες.  ​Μπορούμε να τις δούμε συχνά πυκνά στη χώρα μας, αλλά ταχύτατα χάνονται από τα μάτια μας.

Ένα πλάσμα που έρχεται και παίζει την νύχτα στη Χαλκίδα

Αν και έχει μια ενστικτώδη δυσπιστία και φόβο απέναντι σε εμάς τους ανθρώπους, ωστόσο σπάνια θα επιτεθεί. Τον αγνοεί και κάνει την δουλειά της. Υπάρχουν και περιπτώσεις όπου τον εμπιστεύεται. Μάλιστα κάποιες φορές μπορεί να μιμηθεί και τον σκύλο και να γίνει πολύ φιλική μαζί του. Αυτό θα γίνει αφού εξοικειωθεί με τον άνθρωπο. Και έτσι σιγά-σιγά αρχίζει να του δείχνει εμπιστοσύνη και φιλική παιχνιδιάρικη συμπεριφορά.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, πολλές αλεπούδες, κάνουν την εμφάνιση τους στις πόλεις. Όχι μόνο στη Χαλκίδα αλλά και στην Αθήνα έχουν παρατηρηθεί να κυκλοφορούν. Με το πέρασμα των χρόνων φαίνεται να έχουν προσαρμοστεί επιτυχώς στην ανθρώπινη παρουσία.

Οι αλεπούδες είναι ένα πανέμορφο ζώο που για να παίξει μπορεί θα πλησιάσει τους ανθρώπους. Μια τέτοια περίπτωση είναι και η μικρή αλεπουδίτσα στην παραλία της Χαλκίδας. Φέτος ανακάλυψε πως μπορεί να βρει το παιχνίδι της άκοπα αν βρεθεί κοντά στην πόλη.

Δείτε φωτογραφία με αυτό το υπέροχο πλάσμα στη Χαλκίδα

Μια υπέροχη αλεπού έκανε την εμφάνιση της στη Χαλκίδα
Μια υπέροχη αλεπού έκανε την εμφάνιση της στη Χαλκίδα! (πηγή φωτογραφίας: facebook.com)