Θα ξεκινήσει power pass για επιχειρήσεις;

Δεν θα πάρετε κάποιο vouchers και η πληρωμή θα γίνει κανονικά στους λογαριασμούς

Πολλοί αναγνώστες μας διαβάζοντας την λέξη voucher, πίστεψαν ότι θα είναι κάτι ανάλογο του fuel pass όπου έκανες την αίτηση και τα χρήματα δίνονταν είτε στους λογαριασμούς είτε σε ψηφιακή μορφή στο κινητό μας τηλέφωνο.

Ένα ανάλογο power pass θα βγει και για τις επιχειρήσεις. Οι δικαιούχοι θα έχουν την ευκαιρία να ζητήσουν το ποσό από την πλατφόρμα. Μπαίνοντας εκεί με τους κωδικούς taxisnet, θα επιλέγουν την παροχή ρεύματος και αφού γίνουν οι διασταυρώσεις θα πιστωθούν τα χρήματα στον λογαριασμό.

Η διαδικασία θα είναι απλή. Η αίτηση για το Power Pass θα γίνει από κάθε επιχείρηση που δήλωνε και τον αριθμό παροχής που δήλωνε στην επαγγελματική της στέγη.

power pass για επιχειρήσεις
Ο ωφελούμενος δεν θα χρειάζεται να εισάγει τις χρεώσεις ρεύματος, καθότι αυτό θα γίνεται αυτόματα από τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, εφόσον έχει δηλωθεί στο Ε1 η κύρια κατοικία.

Όλα αυτά είναι εικασίες μιας και οι επίσημες ανακοινώσεις για το power pass για επιχειρήσεις θα γίνουν μέσα στον Ιούλιο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε νέα μέτρα στήριξης για την ενέργεια, νοικοκυριών και επιχειρήσεων, για τον Ιούλιο.

Power Pass: Τι γίνεται αν δηλώσετε ψευδή στοιχεία;

Σε περίπτωση που κατά τον έλεγχο του αιτούντος από τη φορολογική διοίκηση ή άλλο αρμόδιο όργανο ελέγχου, διαπιστωθεί υποβολή ψευδών ή ανακριβών στοιχείων στην αίτηση για τη λήψη της οικονομικής ενίσχυσης, είναι άμεσα απαιτητό το διπλάσιο ποσό της χορηγηθείσας ενίσχυσης.