Ποια σχολεία είναι κλειστά αύριο Παρασκευή 11/3;

Για τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή 11 Μαρτίου θα ληφθεί απόφαση αφού εκτιμηθούν σήμερα τα δεδομένα.

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δ.Ε. Φουρνάς θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και το οδικό δίκτυο.

Τη διακοπή λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου, στις Δημοτικές Ενότητες Δομοκού, Θεσσαλιώτιδος και Ξυνιάδος, για την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, αποφάσισε ο δήμαρχος Δομοκού.

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού την Παρασκευή 11 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα δεν θα λειτουργήσουν όλες οι σχολικές μονάδες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού.

Παράλληλα, κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Συγκεκριμένα δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων και του Ειδικού Σχολείου Λεπούρων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο Παρασκευή;
Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο Παρασκευή; (Mwesigwa Joel Unsplash)

Την ίδια ώρα, αναστέλλεται και η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Χαλκιδέων, δηλαδή όλων των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων και Ειδικών Σχολείων του Δήμου Χαλκιδέων.

Τέλος, αναμένεται ανακοίνωση για το αν τα σχολεία θα είναι κλειστά αύριο και στον Δήμο Ερέτριας.