Ποιο είναι το ωράριο για σούπερ μάρκετ καθημερινές και Σαββατοκύριακα;

Δείτε το ωράριο των σούπερ μάρκετ τις καθημερινές αλλά και το Σαββατοκύριακο
Δείτε το ωράριο των σούπερ μάρκετ τις καθημερινές αλλά και το Σαββατοκύριακο αναλυτικά

Ωράριο υπάρχει τις καθημερινές για τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα. Το ωράριο είναι σταθερό και αλλάζει ανάλογα με τις περιστάσεις.

Ανοικτά είναι τα σούπερ μάρκετ τις καθημερινές στο πλαίσιο του ωραρίου που υπάρχει. Δείτε στο ρεπορτάζ του newse, πότε ανοίγουν και πότε κλείνουν τα σούπερ μάρκετ τις καθημερινές και το Σαββατοκύριακο.

Δείτε το ωράριο των σούπερ μάρκετ τις καθημερινές αλλά και το Σαββατοκύριακο

ΚΥΡΙΑΚΗ κλειστά
ΔΕΥΤΕΡΑ 08:00-21:00
ΤΡΙΤΗ 08:00-21:00
ΤΕΤΑΡΤΗ 08:00-21:00
ΠΕΜΠΤΗ 08:00-21:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:00-21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 08:00-18:00

Υπάρχουν και Κυριακές όπου τα σούπερ μάρκετ είναι ανοιχτά όλη την ημέρα. Είναι κάποιες Κυριακές όπου την ίδια ώρα είναι ανοιχτά και τα εμπορικά καταστήματα. Εκείνες τις Κυριακές που είναι ανοιχτά τα μαγαζιά, και τα σούπερ μάρκετ λειτουργούν με ωράριο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Τα ανοιχτά μαγαζιά κάνουν καλό στην υγεία μας λένε οι ειδικοί και μέσα στα μαγαζιά συμπεριλαμβάνονται και τα σούπερ μάρκετ. Ναι, η βόλτα και στα σούπερ μάρκετ κάνει καλό στην υγεία μας. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι τα ψώνια που κάνεις ακόμα και στα σούπερ μάρκετ δρουν ευεργετικά για την υγεία μας.

Με το ωράριο σούπερ μάρκετ τις καθημερινές να είναι ικανοποιητικό σε χρόνο, καλό είναι να μην κάνουμε γρήγορα τις αγορές στα καταστήματα. Γενικά θα πρέπει να κοιτάζουμε από πάνω μέχρι κάτω στα ράφια, καθώς στο ύψος του ματιού μας μπαίνουν τα πιο ακριβά και επώνυμα προϊόντα. Οι μεγάλες εταιρίες κάνουν ειδικές συμφωνίες με τα καταστήματα για να προβάλλουν εκεί τα προϊόντα τους. Αντίθετα τα πιο οικονομικά προϊόντα, μικρότερων εταιριών, θα τα βρούμε χαμηλότερα ράφια. Για αυτό βλέπουμε αν θέλουμε να κάνουμε οικονομία στην τσέπη μας, θα πρέπει να τσεκάρουμε, να εκμεταλλευόμαστε την ποικιλία που μας δίνεται και να σκεφτόμαστε έξυπνα.

Όπως σας αναφέραμε παραπάνω, το ωράριο των σούπερ μάρκετ τις καθημερινές μας δίνει άπλετο χρόνο και καλό είναι όταν πηγαίνουμε για ψώνια να έχουμε γεμάτο το στομάχι μας. Σας το λέμε γιατί τα μηνύματα πείνας που στέλνει το στομάχι μας, σύμφωνα με έρευνες, μας ωθούν να αγοράσουμε περισσότερα τρόφιμα από αυτά που είχαμε υπολογίσει ότι χρειαζόμαστε.

NEWSE: Όλα τα νέα για τις προκηρύξεις και τα επιδόματα.

Στα λευκά η Στενή – Χιόνια έχουν δημιουργήσει πανέμορφα τοπία

Χιόνι πέφτει στα βουνά της Εύβοιας

Αλιβέρι: Έρχεται ένα διαφορετικό κόκκινο λεωφορείο

Προκήρυξη 9κ 2022: Πότε ξεκινούν οι προσλήψεις ΕΦΚΑ;

Food market pass: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις; [Ημερομηνία]

Μουσείο Ακρόπολης προσλήψεις: Πότε ξεκινούν;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει στο The Voice of Greece;

Ακολουθήστε το newse.gr στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις