Πότε ανοίγουν τα σχολεία μετά τα Χριστούγεννα 2022;

Πότε ανοίγουν τα σχολεία μετά τα Χριστούγεννα, το 2023;Τι λέει το υπουργείο παιδείας, όπως διαβάζουμε στο newsit.gr;
Πότε ανοίγουν τα σχολεία μετά τα Χριστούγεννα, το 2023;

Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων έρχεται και η μέρα που ανοίγουν τα σχολεία το 2023. Εκείνη την ημέρα, οι μαθητές επιστρέφουν με μισή καρδιά πίσω στις τάξεις των σχολείων. Ποιος δεν θυμάται όταν είμαστε στην θέση τους και τελείωναν οι διακοπές; Θυμάστε την ψυχολογία; Είναι λογικό. Για όλους οι διακοπές είναι μια νότα χαλάρωσης και χαράς. Όταν τελειώνουν για όλους μας είναι βαρύς ο δρόμος της επιστροφής είτε στα θρανία, είτε στα γραφεία, είτε στα εργοστάσια.

Τα Χριστούγεννα 2022 γιορτάστηκαν την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022. Τα σχολεία, έκλεισαν λίγες μέρες νωρίτερα. Συγκεκριμένα, τα σχολεία έκλεισαν την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, δηλαδή δύο μέρες πριν την παραμονή των Χριστουγέννων. Τα μαθήματα σταμάτησαν λίγες μέρες πριν τις 25 Δεκεμβρίου που φέτος έπεσε Κυριακή. Και αφού περάσουν οι γιορτές, έρχεται και η μέρα που ανοίγουν τα σχολεία το 2023.

Πότε ανοίγουν τα σχολεία μετά τα Χριστούγεννα, το 2023;

Τα σχολεία ανοίγουν μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023. Όπως διαβάζουμε στο newsit.gr, κανονικά θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ενώ από το υπουργείο είναι απόλυτα σαφείς τόσο για τους γονείς όσο και για τους εκπαιδευτικούς. Δεν υπάρχει καμία απολύτως συζήτηση για κλείσιμο των σχολείων.Τα σχολεία ανοίγουν κανονικά, τη Δευτέρα.