Πότε μπαίνουν τα λεφτά για τη βενζίνη;

Το επίδομα βενζίνης έρχεται και είναι μέρα πληρωμών για όσους έκαναν αίτηση για το fuel pass 2

Χρήματα και στους λογαριασμούς τους και στην άυλη ψηφιακή κάρτα θα δουν και σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες δικαιούχοι του Fuel Pass 2 μετά την έγκριση της αίτησης τους τα προηγούμενα 24ωρα.

Κάθε μέρα, ολοκληρώνεται και από μία πληρωμή σε δικαιούχους του επιδόματος βενζίνης. Θα πρέπει να ξέρετε ότι πιο γρήγορα θα πληρωθούν όσοι έκαναν αίτηση από τους πρώτους και εγκρίθηκε. Για παράδειγμα αν έχετε ΑΦΜ που τελειώνει σε 0 θα αργήσει η πληρωμή του fuel pass 2.

Μέχρι στιγμής, έχουν πάρει χρήματα το 25% των δικαιούχων ενώ οι περισσότεροι που έκαναν αίτηση για το επίδομα βενζίνης, επέλεξαν η πληρωμή τους να γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Όσοι δικαιούχοι επιλέξουν να πάρουν τα χρήματα σε άυλη ψηφιακή κάρτα αντί του τραπεζικού τους λογαριασμού θα λάβουν επιπλέον 15 ευρώ.

Πότε μπαίνουν τα λεφτά για την βενζίνη
Πότε μπαίνουν τα λεφτά για την βενζίνη

H άυλη ψηφιακή κάρτα του fuel pass, χρησιμοποιείται σε POS σε όλα τα πρατήρια καυσίμων της χώρας, όπως οποιαδήποτε ανάλογη κάρτα, μέχρι 31/10/2022.

Η άυλη ψηφιακή κάρτα Fuel Pass ΙΙ δεν υποστηρίζει ανάληψη του ποσού ή συναλλαγές σε εμπόρους του εξωτερικού.

Αντίθετα, το ποσό κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό χρησιμοποιείται μέσω συνδεδεμένων χρεωστικών καρτών με τον λογαριασμό ή μέσω ανάληψης σε μετρητά.