Όλα τα νέα για τις εκπτώσεις
Όλα τα νέα για τις χειμερινές και καλοκαιρινές εκπτώσεις

Πότε έρχονται οι καλοκαιρινές εκπτώσεις 2024;

Πότε είναι οι καλοκαιρινές εκπτώσεις το 2024 και ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις το καλοκαίρι του 2024 και τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές όταν θα κάνουν τις αγορές τους;
Πότε αρχίζουν και πόσο θα διαρκέσουν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις 2024

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις για το έτος 2024 θα ξεκινήσουν στις 10 Ιουλίου και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 31 Αυγούστου. Κατά την περίοδο αυτή, οι καταναλωτές πρέπει να είναι προσεκτικοί κατά τις αγορές τους. Αν και οι εκπτώσεις μπορεί να φαίνονται ελκυστικές, είναι σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη τα εξής:

Σύγκριση τιμών: Μην παρασυρθείτε από τα μεγάλα ποσοστά έκπτωσης. Συγκρίνετε τις τιμές με άλλα καταστήματα πριν αποφασίσετε να αγοράσετε.

Ποιότητα προϊόντων: Ελέγξτε την ποιότητα των προϊόντων που σκοπεύετε να αγοράσετε, ιδίως αν η τιμή είναι πολύ χαμηλή.

Πολιτική επιστροφής: Βεβαιωθείτε ότι το κατάστημα έχει εύλογη πολιτική επιστροφής για τα προϊόντα που αγοράζετε κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων.

Αναγραφή των εκπτώσεων: Επιβεβαιώστε ότι η μειωμένη τιμή αναγράφεται σαφώς και ότι η έκπτωση είναι πραγματική.

Επιδειξη του ποσοστού έκπτωσης: Εάν το κατάστημα παρέχει έκπτωση πάνω από το 60% του συνόλου των προϊόντων, το ποσοστό της έκπτωσης πρέπει να αναγράφεται εμπρόθεσμα.

Ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις του καλοκαιριού 2024 χωρίς να ρισκάρετε να κάνετε αγορές που δεν είναι πραγματικά προσιτές ή ποιοτικές.