Πότε λήγουν τα τέλη κυκλοφορίας 2023; Θα δοθεί άλλη παράταση;


Πότε λήγουν τα τέλη κυκλοφορίας 2023; Θα δοθεί άλλη παράταση;

Τέλη κυκλοφορίας: Στις 18 Νοεμβρίου 2022 έγινε το «ανέβασμα» των ειδοποιητηρίων για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας στο Mycar.

Κάθε φορά που πλησιάζει η προθεσμία για τα τέλη κυκλοφορίας, πολλοί ρωτούν αν θα υπάρξει παράταση. Πέρσι το 2021, δόθηκε παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας και ήταν δύο μηνών, όπως έγινε και φέτος.

Η παράταση στα τέλη κυκλοφορίας δόθηκε εξαιτίας των δυσκολιών, αλλά και των ιδιαίτερων συνθηκών, που έχει δημιουργήσει η ενεργειακή κρίση. Η παράταση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας ήταν επιβεβλημένη, για να διευκολύνει τους πολίτες και να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να εκπληρώσουν αυτή την υποχρέωση.

Αυτά είναι τα πρόστιμα για τα τέλη κυκλοφορίας αν δεν δοθεί παράταση

Τσουχτερά θα είναι τα πρόστιμα σε όσους δεν πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας. Θα υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής των τελών κυκλοφορίας 2023 με τον μήνα. Δηλαδή οι οδηγοί θα μπορούν να ρυθμίσουν αναλογικά το ποσό που θα υπολογιστεί σύμφωνα με το διάστημα που θέλουν.

Θα δοθεί παράταση και άλλη για τα τέλη κυκλοφορίας 2023;

Δίμηνη παράταση στα τέλη κυκλοφορίας ανακοινώθηκε από τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα. Πιο συγκεκριμένα η παράταση θα είναι μέχρι τα τέλη Φεβρουάριου του 2023. Δεν θα υπάρξει άλλη παράταση.