Πότε τελικά βγαίνει το 365 days season 2;

Το 365 Days είναι μια σειρά που εκτός από δημοφιλία είχε και αρκετές αντιδράσεις όσον αφορά το περιεχόμενο της. Παρόλα αυτά κέρδισε την συμπάθεια των τηλεθεατών οι οποίοι πως και πως ρωτούν για το πότε θα βγει το δεύτερο season.

Γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσω του Netflix. Για αρκετές εβδομάδες βρισκόταν στις πρώτες θέσεις της πλατφόρμας.

Επόμενο ήταν το Netflix να ανάψει το πράσινο φως όχι για μία, αλλά για δύο συνέχειες της ταινίας, η παραγωγή των οποίων έγινε τους προηγούμενους μήνες με το καστ να επιστρέφει.

Το θέμα της σειράς έχει να κάνει με μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενός αρχιμαφιόζου που τη φυλακίζει και της δίνει περιθώριο έναν χρόνο για να τον ερωτευτεί.

Στο δεύτερο season, η Laura θα επιβιώσει από την απόπειρα δολοφονίας και θα συνεχίσει τη ζωή της με τον Massimo. Θα πέσει θύμα ωστόσο, μίας ακόμα απαγωγής, αυτή τη φορά από τον Marcelo ‘Nachos’ Matos. Και επειδή τίποτα δεν σημαίνει έρωτας όσο ένα παλιό, η Laura θα ερωτευτεί και αυτόν, οδηγώντας την πλοκή σε ένα άρρωστο ερωτικό τρίγωνο.

Πότε βγαίνει το season 2 του 365 days;

365 days 2
Η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της Blanka Lipińska

Υπήρχε μόνο μια μικρή πιθανότητα να δούμε τη δραματική ταινία τον Φεβρουάριο.

Το Netflix συνήθως ανακοινώνει τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των ταινιών και των εκπομπών του τουλάχιστον ένα μήνα πριν από την προγραμματισμένη κυκλοφορία τους. Το δεύτερο season μάλλον πάει είτε για την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2022.

Πρωταγωνιστούν:Άννα-Μαρία Σιέκλουτσκα,Μικέλε Μορόνε,Μπρονίσλαβ Βροτσλάφσκι