Πότε θα γίνει η πληρωμή των συντάξεων Απριλίου 2022;

Είναι πολύ νωρίς για τις συντάξεις Απριλίου 2022, ωστόσο για όσους ψάχνουν ημερομηνίες, σας παραθέτουμε τα περσινά στοιχεία για την πληρωμή τους.

Πέρσι ξεκίνησαν οι πληρωμές των συντάξεων Απριλίου στους δικαιούχους συνταξιούχους από την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021, ενώ οι πρώτοι που είδαν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους ήταν οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ.

Όπως και τους προηγούμενους μήνες, πληρώθηκαν τις συντάξεις σε δύο ημέρες, ανάλογα με τον αριθμό του ΑΜΚΑ τους. Την ίδια μέρα έγινε η καταβολή και των κύριων αλλά και των επικουρικών συντάξεων.

Πληρωμή συντάξεων Απριλίου 2022
Photo by WJ on Unsplash

Στις 24 Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη πληρώθηκαν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ έληγε σε 1, 3, 5, 7, 9.

Στις 26 Μαρτίου 2021, ημέρα Παρασκευή καταβλήθηκαν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ έληγε σε 0, 2, 4, 6, 8.

Στις 29 Μαρτίου 2021, ημέρα Δευτέρα δόθηκαν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονταν από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Στις 30 Μαρτίου 2021, ημέρα Τρίτη πληρώθηκαν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.