Πότε ξεκινά το fuel pass; Έρχεται και τρίτο επίδομα

Έρχεται και άλλο επίδομα fuel pass για να μειώσει τις επιβαρύνσεις στους πολίτες από την αύξηση στην τιμή της βενζίνης.

Θα το ονομάσoυν fuel pass 3 και ακούγεται ότι θα αφορά και καταναλωτές για diesel στην αντλία. Το νέο επίδομα βενζίνης αναμένεται να “κλειδώσει” τις επόμενες ημέρες και να ξεκινήσει το Φθινόπωρο.

Αφού οι εισπράξεις στα κρατικά ταμεία συνεχίζονται ικανοποιητικά, έρχεται το νέο επίδομα για τα καύσιμα.

fuel pass 3
fuel pass 3

Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο για τρίτο γύρο επιδότησης καυσίμων από τα τέλη Σεπτεμβρίου οπότε και θα εκπνεύσει η ισχύς του Fuel Pass 2.

Το ενδεχόμενο τρίτης επιδότησης καυσίμων θα συνεχιστεί εφόσον χρειαστεί με την τιμή στα καύσιμα να είναι στα ύψη.

Άνθρωποι του αυτοκινήτου τονίζουν ότι μπορούμε να κάνουμε οικονομία στην βενζίνη αρκεί να χειριζόμαστε σωστά το αυτοκίνητο. Για παράδειγμα δεν θα πρέπει να επιταχύνεις και να φρενάρεις απότομα. Προτίμησε να έχεις μια όσο το δυνατόν πιο ομαλή πορεία τόσο στην επιτάχυνση όσο και στο φρενάρισμα. Με τις απότομες κινήσεις ξοδεύεις κινητική ενέργεια η οποία είναι ο δωρεάν σύμμαχος σου στη μετακίνηση.

Άλλο ένα tip για οικονομία στην βενζίνη είναι να τσεκάρεις συχνά τις πιέσεις των ελαστικών. Τα ξεφούσκωτα λάστιχα έχουν μεγαλύτερη αντίσταση κύλισης, άρα καταναλώνουν περισσότερα καύσιμα.

Τέλος, χρησιμοποίησε σωστά τον κλιματισμό. Ο κλιματισμός καταναλώνει αρκετή βενζίνη όταν κάνεις υπερβολές και έχεις χαμηλή θερμοκρασία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.