Πότε ξεκινά ο 3 παγκόσμιος πόλεμος;

pote xekinaei o g pankosmios polemos

Πότε ξεκινά ο 3 παγκόσμιος πόλεμος; Δεν το λέμε εμείς αλλά η τεχνητή νοημοσύνη δίνει την απάντηση.

Ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος και ο φόβος για το αν και πότε αυτός θα γίνει έχει έρθει ξανά στην επικαιρότητα εξαιτίας της επικίνδυνης κλιμάκωσης στην Μέση Ανατολή.

Ο 3 παγκόσμιος πόλεμος και το πότε ξεκινά είναι πραγματικά ο φόβος της ανθρωπότητας και δεν θέλουμε ποτέ να τον ζήσουμε.

Ο φόβος για το αν και πότε ξεκινά ο τρίτος (γ) παγκόσμιος πόλεμος, έχει έρθει ξανά στην επικαιρότητα εξαιτίας της επικίνδυνης κλιμάκωσης των πολέμων τον τελευταίο καιρό. Υπάρχει ο φόβος μιας παγκόσμιας σύρραξης με δυσάρεστες και απρόβλεπτες συνέπειες για τον πλανήτη.

Ωστόσο viral έχει γίνει ένα βίντεο της τεχνολογίας εικονικού βοηθού της Amazon «Alexa», στο TikTok όπου φαίνεται πως προβλέπει πότε θα γίνει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος αλλά και τον λόγο που θα οδηγήσει σε αυτόν.

Συγκεκριμένα στην «Alexa» γίνεται η ερώτηση «πότε θα ξεκινήσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος;».

Η απάντηση του έξυπνου ηχείου της Amazon είναι ιδιαίτερα σαφής «Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκινάει στις 23 Νοεμβρίου 2023 στις 6:05 μ.μ., όταν η Ρωσία εξαπολύει επίθεση κατά της Γερμανίας».

Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχούμε γιατί πίσω από αυτό το βίντεο κρύβεται ένας φαρσέρ που ήθελε απλά να μας τρομοκρατήσει.

Το βίντεο βέβαια ήταν έργο γνωστού φαρσέρ στο TikTok, ο οποίος σύμφωνα με Βρετανικά μέσα ενημέρωσης είναι γνωστός για τις τρομολαγνικές «προφητείες» που ανεβάζει όπως ότι το Μαϊάμι θα καταστραφεί από τυφώνα το 2025.

Πότε τελείωσε ο β παγκόσμιος πόλεμος;

Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν παγκοσμίου κλίμακας πόλεμος που διήρκεσε από το 1939 έως το 1945.

Περιλάμβανε τη συντριπτική πλειονότητα των χωρών του κόσμου (συμπεριλαμβανομένων όλων των μεγάλων δυνάμεων της εποχής – τη Σοβιετική Ένωση, σχηματίζοντας δύο αντίπαλες στρατιωτικές συμμαχίες.

Υπήρχαν οι Σύμμαχοι και οι Δυνάμεις του Άξονα. Αποτέλεσε την πιο εκτεταμένη γεωγραφικά και δαπανηρή σε πλουτοπαραγωγικούς πόρους ένοπλη σύγκρουση στην ιστορία της ανθρωπότητας, στην οποία έλαβαν μέρος περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι από περισσότερες από 30 χώρες.

Διέθεσαν όλες τις οικονομικές, βιομηχανικές και επιστημονικές ικανότητες τους στην παγκόσμια προσπάθεια, εξαλείφοντας τη διάκριση μεταξύ πολιτικών και στρατιωτικών πόρων.

Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος σημαδεύτηκε από μαζικές εκτελέσεις και θανάτους στρατιωτών αλλά και πολιτών.

Άρχισε την 1 Σεπτεμβρίου 1939 στην Ευρώπη και τελείωσε στις 2 Σεπτεμβρίου 1945.

Με το τέλος του πολέμου άρχισε ο Ψυχρός Πόλεμος, εξαιτίας του ανταγωνισμού ΗΠΑ-Σοβιετικής Ένωσης για την παγκόσμια κυριαρχία, ενώ η Μεγάλη Βρετανία αν και βρίσκονταν στο στρατόπεδο των νικητών, έχασε το μεγαλύτερο μέρος των αποικιών της και την προηγούμενη ηγετική θέση της.