Προκήρυξη 2Γ 2022: Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα;

Προκήρυξη 2Γ 2022: Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα;

Η προκήρυξη 2γ 2022 για τον γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ ήταν ανοιχτή και χιλιάδες πολίτες έκαναν αιτήσεις. Σε γεγονός της χρονιάς είναι ο γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ που θα γίνει το Μάρτιο καθώς η συμμετοχή σε αυτόν είναι γιγάντια και μάλιστα για πρώτη φορά υπάρχει μαζική συμμετοχή και νέων.

Τα αποτελέσματα για την προκήρυξη 2Γ 2022, θα ανακοινωθούν μετά τον γραπτό διαγωνισμό. Όσοι πετύχουν στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ θα μπουν σε μία δεξαμενή από την οποία και θα γίνονται οι διορισμοί στο δημόσιο. Όσον αφορά την ύλη για τον γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ, οι ενότητες στις οποίες θα εξεταστούν οι δεκάδες χιλιάδες υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν θέση στο δημόσιο θα είναι ο γραμματικός συλλογισμός, αριθμητικός συλλογισμός, εργασιακή αποτελεσματικότητα και γενικές γνώσεις.

Οι φορείς που θα βρουν εργασία οι επιτυχόντες της προκήρυξης 2Γ 2022, σύμφωνα με το newse, είναι δήμοι, περιφέρειες, νοσοκομεία, σχολεία, ασφαλιστικά ταμεία και υπουργεία. Στον νέο διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετέχουν όλες οι ειδικότητες του Δημοσίου από τις εκπαιδευτικές βαθμίδες της ΠΕ και της ΤΕ ακόμα και εκπαιδευτικό προσωπικό και νοσηλευτές.

NEWSE: Όλα τα νέα για τις προκηρύξεις και τα επιδόματα.

Εύβοια: «Το έστρωσε» σε πολλές περιοχές – Που έχει χιονοκαταιγίδες

Χιόνι πέφτει στα βουνά της Εύβοιας

Αλιβέρι: Έρχεται ένα διαφορετικό κόκκινο λεωφορείο

Προκήρυξη 9κ 2022: Πότε ξεκινούν οι προσλήψεις ΕΦΚΑ;

Food market pass: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις; [Ημερομηνία]

Μουσείο Ακρόπολης προσλήψεις: Πότε ξεκινούν;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει στο The Voice of Greece;

Ακολουθήστε το newse.gr στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις