Προκήρυξη ΔΕΔΔΗΕ: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;


newse, Προκήρυξη ΔΕΔΔΗΕ: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα

Το καλοκαίρι του 2022 είχε βγει στην δημοσιότητα η προκήρυξη της ΔΕΔΔΗΕ. Θα βρουν θέσεις εργασίας 393 άτομα. Όταν θα επιλεγούν, η σύμβαση εργασίας θα είναι αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η αίτηση για την προκήρυξη της ΔΕΔΔΗΕ, ξεκίνησε την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 και έληξε την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 στις 2 το μεσημέρι.

Στην προκήρυξη ΔΕΔΔΗΕ ζητούσε ηλεκτρολόγους μηχανικούς μηχανολόγους, πληροφορικής, χημικούς, περιβάλλοντος, παραγωγής και διοίκησης. Επίσης μπορούσαν να κάνουν αίτηση δασολόγοι, πτυχιούχοι πληροφορικής και διοικητικού οικονομικού. Όλες οι παραπάνω ειδικότητες ήταν πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Στην προκήρυξη ΔΕΔΔΗΕ 2022 αναζητούνταν επίσης 47 ηλεκτρολόγους μηχανικούς όπου θα πρέπει να είναι τεχνολογικής εκπαίδευσης. Τέλος 278 άτομα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μπορούσαν να κάνουν αίτηση για την προκήρυξη της ΔΕΔΔΗΕ που θα απασχοληθούν ως ηλεκτροτεχνικοί δικτύων.

Με ανακοίνωση του ο ΔΕΔΔΗΕ, όπως διαβάζουμε στο newse, γνωστοποίησε ότι βγήκαν τα αποτελέσματα για την προκήρυξη 1/2022. Εδώ θα δείτε τα αποτελέσματα για την προκήρυξη του ΔΕΔΔΗΕ.

NEWSE: Όλα τα νέα για τις προκηρύξεις και τα επιδόματα.

Εύβοια: «Το έστρωσε» σε πολλές περιοχές – Που έχει χιονοκαταιγίδες

Χιόνι πέφτει στα βουνά της Εύβοιας

Αλιβέρι: Έρχεται ένα διαφορετικό κόκκινο λεωφορείο

Προκήρυξη 9κ 2022: Πότε ξεκινούν οι προσλήψεις ΕΦΚΑ;

Food market pass: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις; [Ημερομηνία]

Μουσείο Ακρόπολης προσλήψεις: Πότε ξεκινούν;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει στο The Voice of Greece;

Ακολουθήστε το newse.gr στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις