Προκήρυξη αστυνομία 2023: 950 άτομα θα βρουν εργασία

προκηρυξη αστυνομια 2023

Βγήκε η προκήρυξη για την αστυνομία 2023. Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσα από τις πανελλήνιες εξετάσεις. Μια διαδικασία που γίνεται κάθε χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newse, οι προκαταρκτικές εξετάσεις για τους υποψήφιους που θα υποβάλουν μηχανογραφικό δελτίο στο υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων τους μήνες Ιούνιο – Ιούλιο του 2023, θα γίνουν νωρίτερα.

Προκειμένου να εισαχθούν στις σχολές αξιωματικών και αστυφυλάκων μέσα από την προκήρυξη για την αστυνομία το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, θα διεξαχθούν κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο του 2023.

Όσον αφορά τις ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής των προκαταρκτικών εξετάσεων των παραπάνω υποψηφίων, καθώς και λοιπές λεπτομέρειες, καθορίζονται με την προκήρυξη για την αστυνομία 2023 η οποία εκδόθηκε. Δείτε εδώ την προκήρυξη για την αστυνομία.

Ο αριθμός των ιδιωτών υποψηφίων για την προκήρυξη για την αστυνομία, καθορίζεται σε 850 και εκείνων που θα εισαχθούν στη Σχολή Αξιωματικών σε 60. Οι σχολές κατατάσσονται στο 1ο, 2ο, και 4ο επιστημονικό πεδίο.

Δικαίωμα συμμετοχής για την προκήρυξη για την αστυνομία, έχουν άνδρες και γυναίκες, Έλληνες πολίτες ή ομογενείς από τη Βόρειο Ήπειρο, την Κύπρο και την Τουρκία.