Πότε ξεκινάει η προκήρυξη 5κ 2022;

Πήρε ΦΕΚ η προκήρυξη 5κ 2022 και σε λίγες μέρες έρχονται νέες προσλήψεις

Εκδόθηκε η προκήρυξη 5Κ/2022 του ΑΣΕΠ που προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας 122 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Θέσεις εργασίας θα ανοίξουν σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Αρκαδία, Αχαΐα, Βοιωτία, Γρεβενά, Έβρο, Ηλεία, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Καστοριά, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο, Μυτιλήνη, Μαγνησία, Ξάνθη, Πέλλα, Ροδόπη, Ρόδο, Σάμο, Φωκίδα, Χίο, Άρτα, Ημαθία και Αιτωλοακαρνανία.

Προκήρυξη 5κ 2022
Προκήρυξη 5κ 2022 (unsplash)

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 21 Ιουλίου και λήγει στις 5 Αυγούστου 2022.

Δείτε ποιες είναι οι ειδικότητες:

ΠΕ Μηχανικών – Ειδ. Αρχιτεκτόνων
ΠΕ Μηχανικών – Ειδ. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Και Μηχανικών Η/Υ
ΠΕ Μηχανικών – Ειδ. Πολίτικων Μηχανικών
ΠΕ Μηχανικών – Ειδ. Τοπογράφων Μηχανικών
ΠΕ Μηχανικών – Ειδ. Χημικών Μηχανικών
ΠΕ Πληροφορικής
ΠΕ Πολιτιστικής Διαχείρισης – Ειδ. Πολιτιστικής Διαχείρισης
ΠΕ Πολιτιστικής Διαχείρισης – Ειδ. Πολιτιστικής Πληροφορικής Και Τεχνολογίας
ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού – Ειδ. Λογιστικού

Για τις θέσεις της εν λόγω προκήρυξης οι υποψήφιοι υποβάλουν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) αίτηση συμμετοχής.

Για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η Εγγραφή στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΑΣΕΠ, στη διαδρομή: Πολίτες-> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες.

Η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στο ΑΣΕΠ ολοκληρώνεται επιλέγοντας Οριστικοποίηση.

Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης, η ημερομηνία υποβολής και η ένδειξη κατάστασης Υποβληθείσα εμφανίζονται στον Κατάλογο ηλεκτρονικών αιτήσεων. Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι.

Εάν οι υποψήφιοι επιθυμούν τη διόρθωση ή συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση Υποβληθείσα, πρέπει, εντός των προθεσμιών που ορίζονται στην πρόσκληση να επιλέξουν για τη συγκεκριμένη αίτηση Ακύρωση. Στη συνέχεια, επιλέγουν Νέα Αίτηση για να δημιουργήσουν νέα αίτηση ή Αντιγραφή, για να δημιουργήσουν ένα αντίγραφο της προηγούμενης ακυρωμένης αίτησης, την οποία μπορούν να επεξεργαστούν, να διορθώσουν και στο τέλος επιλέγουν εκ νέου Οριστικοποίηση.