Ψαχνά: Θρήνος για ένα 23χρονο παιδί

Θρήνος στα Ψαχνά: Είναι από τις ειδήσεις που είναι πολύ τραγικές.

Και μάλιστα όταν ακούς για θύματα, νέα παιδιά, τότε ακόμα πιο δυσάρεστη είναι η κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μία εβδομάδα, είχαμε ένα τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό στη Χαλκίδα. Ο ένας από τους δυο τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, το τροχαίο έγινε στη Χαλκίδα. Και οι δύο φίλοι επέβαιναν σε μία μηχανή. Κάτω από άγνωστη αιτία, η μηχανή έφυγε από την πορεία της. Έπεσε πάνω σε παρκαρισμένα οχήματα. Στην συνέχεια ανατράπηκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα τα δύο νέα παιδιά από την Εύβοια να τραυματιστούν.

Τροχαίο στα Ψαχνά: Θρήνος για έναν νέο άνθρωπο

Το τραγικό τροχαίο έγινε λίγο πριν τα Ψαχνά. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, ένα αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του στην περιοχή ποτάμι στα Ψαχνά Ευβοίας ή αλλιώς στον Κολοβρέχτη.

Θρήνος στα Ψαχνά: Ένας νέος άνθρωπος έφυγε από την ζωή

Δυστυχώς μέσα στο όχημα ήταν ένα 23χρονο παιδί. Το τροχαίο έγινε ξημερώματα Κυριακής 28 Ιουνίου 2020. Ήταν γύρω στις 6 και μισή το πρωί στον δρόμο, όταν συνέβη το μοιραίο. Διερχόμενοι οδηγοί πάγωσαν με την εικόνα που αντίκρισαν και αμέσως ειδοποίησαν αστυνομία και πυροσβεστική.

Δυστυχώς το άτυχο παλικάρι δεν μπορούσε να βγει από το αυτοκίνητο και ήταν εγκλωβισμένος. Για αυτό τον λόγο κάλεσαν την πυροσβεστική. Έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες και κατάφεραν να βγάλουν από τα συντρίμμια το άτυχο παιδί.  Δυστυχώς το άτυχο παλικάρι ήταν νεκρό, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Προανάκριση για το θλιβερό δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.

Δείτε και άλλα νέα της Εύβοιας

Θα δακρύσεις αν δεις τι έκανε ένα σχολείο στην Εύβοια

Δες τι απίστευτο κρύβει το κινητό σου τηλέφωνο στο σπίτι σου

Ένας τέλειος γάμος στην Εύβοια! Δείτε τι καταπληκτικό έκαναν…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις και τα νέα από τα Ψαχνά με διαφορετική ματιά στο Newse.gr