Ραπταίοι: Μεγάλη φωτιά τώρα στην Εύβοια

Ραπταίοι φωτιά: Συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα η φωτιά στους Ραπταίους του Δήμου Καρύστου. Η φωτιά καίει δασική έκταση και κινείται απειλητικά προς τον οικισμό Δήλησο.

Στη μάχη της κατάσβεσης επιχειρούν ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, υδροφόρες του δήμου Καρύστου, ιδιώτες, εθελοντές και εναέρια μέσα 2 ελικόπτερα και δύο αεροπλάνα καναντέρ. Να σας υπενθυμίσουμε ότι και χθες 10 Ιουλίου 2020, είχαμε φωτιά στην Νότια Εύβοια. (Δείτε το ρεπορτάζ με την φωτιά στην Κάρυστο)

Διαβάστε και άλλα νέα από την Νότια Εύβοια:

Επίδομα στέγασης Ιουλίου 2020. Αυτή είναι η ημερομηνία πληρωμής

Νότια Εύβοια νέα: Βρήκαν έναν θησαυρό μέσα στο έδαφος!

Αυτό είναι το μοναστήρι στην Νότια Εύβοια που διακόνησε ο Γέροντας Πορφύριος

Ραπταίοι φωτιά: Είναι σε ετοιμότητα να εκκενώσουν οικισμό

Σύμφωνα με πληροφορίες η πυροσβεστική ενημέρωσε κατοίκους του οικισμού Δήλησος να είναι σε ετοιμότητα για εκκένωση του οικισμού καθώς η φωτιά είναι κοντά στον οικισμό.

Ραπταίοι φωτιά: Συγκλονιστική φωτογραφία

Φωτιά Ραπταίοι
Συγκλονιστική φωτογραφία με τους πυκνούς καπνούς στην περιοχή Ραπταίοι. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση και οι ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν την κατάσταση. (πηγή φωτογραφίας: eviam.gr)

Οι Ραπταίοι (Τοπική Κοινότητα Μεσοχωρίων – Δημοτική Ενότητα ΣΤΥΡΕΩΝ), ανήκουν στον δήμο ΚΑΡΥΣΤΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας ΕΥΒΟΙΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “οι Ραπταίοι”. Έδρα του δήμου είναι η Κάρυστος και ανήκουν στο γεωγραφικό διαμέρισμα Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, οι Ραπταίοι ανήκαν στο Τοπικό Διαμέρισμα Μεσοχωρίων, του πρώην Δήμου ΣΤΥΡΕΩΝ του Νομού ΕΥΒΟΙΑΣ.

Επιδόματα σήμερα

Χαλκίδα: Ένα πελώριο ψάρι κολυμπούσε στη θάλασσα!

Πότε είναι οι δημοτικές εκλογές 2023;

Προσλήψεις εκπαιδευτικών 2023: Ποιοι θα βρουν εργασία

Ακολουθήστε το newse στο Google News  για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα