Σχολεία: Πότε ανοίγουν το 2022;

Πότε θα ανοίξουν πάλι οι αίθουσες στα σχολεία για το 2022 μετά τις διακοπές Χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς;

Η κυβέρνηση μέχρι και αυτή την ώρα, υποστηρίζει ότι δεν θα κάνει καμία αλλαγή στα σχολεία για το 2022. Τα μπαρ και η διασκέδαση βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα για νέα μέτρα.

Τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά; Η απάντηση είναι απλή. Θα ανοίξουν όπως κάθε χρόνο, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το υπουργείο παιδείας τονίζεται ότι κανονικά θα γίνει το άνοιγμα των εκπαιδευτηρίων.

Οι διακοπές των Χριστουγέννων για τους μαθητές ήρθαν και η ερώτηση είναι για το πότε ανοίγουν τα σχολεία για μετά τα Χριστούγεννα 2021.

ποτε κλεινουν τα σχολεια, χριστουγεννα 2021
Σχολεία (πηγή: pixabay.com)

Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου έκλεισαν τα σχολεία για τις διακοπές των Χριστουγέννων, ενώ η επιστροφή στα θρανία θα γίνει τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022.

Σημειώνεται ότι φέτος, η παραμονή των Χριστουγέννων έπεσε Παρασκευή (24 Δεκεμβρίου) και τα Χριστούγεννα, Σάββατο (25 Δεκεμβρίου) και για αυτό τα σχολεία έκλεισαν από την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου. Με λίγα λόγια οι μαθητές θα καθίσουν τρεις μέρες περισσότερο μιας και την προηγούμενη χρονιά άνοιξαν τα σχολεία στις 7 Ιανουαρίου.