Σοκ στη Χαλκίδα: Άνοιξε την πόρτα και τον βρήκε νεκρό!

Το περιστατικό έγινε την Παρασκευή 8 Μαίου 2020.

Σοκ στη Χαλκίδα! Ήταν μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής ένας άτυχος άντρας ήταν νεκρός στην καμπίνα ενός πλοίου που επισκευάζεται στα ναυπηγεία της Χαλκίδας. Στην συνέχεια επικοινώνησαν με το λιμεναρχείο της Χαλκίδας, όπου βρέθηκε στο σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παραλίες της Εύβοιας: Λένε ότι δεν υπάρχει πιο ονειρική από την Χιλιαδού!

Εύβοια νέα: Αυτό που είδε στο χωράφι τον έβαλε σε σκέψη

Δες τι υπάρχει μέσα σε μία σπηλιά στην Εύβοια [Φωτογραφίες]

Σοκ στη Χαλκίδα: Νεκρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

Παράλληλα με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Δυστυχώς ήταν αργά μιας και ο άτυχος άντρας ήταν νεκρός.

Διαβάστε το δελτίο τύπου που βρήκαμε στο λιμενικό σώμα.

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον κυβερνήτη M/V ”C.T.M.A. VOYAGER” σημαίας Παναμά το οποίο βρίσκεται παραβεβλημένο στις εγκαταστάσεις ναυπηγείων Χαλκίδας, για το θάνατο 69χρονου τεχνίτη συνεργείου.
Ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην καμπίνα του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές υποθέσεις είχε αυτή την εβδομάδα το λιμενικό. Εκτός από μία αυτοκτονία και μία απόπειρα αυτοκτονίας που είχαμε στην αρχή της εβδομάδας, μία σημαντική σύλληψη έγινε από τους άνδρες του λιμενικού.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι λιμενικοί στη Χαλκίδα είδαν ένα φορτηγό και το σταμάτησαν για έλεγχο.
Ήαν ένα φορτηγό που κουβαλούσε χαλιά στη Χαλκίδα και το σταμάτησαν για έλεγχο οι λιμενικοί και η αποκάλυψη ήρθε λίγα λεπτά αργότερα όταν άνοιξαν τις πόρτες και μπήκαν να δουν τι συμβαίνει.

Λίγο αργότερα, πλούσια ήταν ευρήματα στην έφοδο της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας στο χώρο φόρτωσης. Αξιοποιώντας πληροφορίες το Γραφείο Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας σταμάτησε για έλεγχο φορτηγό που είχε κατεύθυνση Χαλκίδα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και καπνού.