Πως
Πως

Φορολοταρία 2024: Πως βλέπω αν έχω κερδίσει;

Όταν γίνεται η κλήρωση της ΑΑΔΕ για τη φορολοταρία, πως βλέπω αν κέρδισα; Δείτε πως θα βρείτε τους λαχνούς που κερδίζουν στο gov.gr.

φορολοατρια 2023
Φορολοταρία 2024: Πως βλέπω αν κέρδισα

Πως βλέπω αν κέρδισα στην φορολοταρία 2024;

Κάθε μήνα η ΑΑΔΕ κάνει την φορολοταρία. Συνήθως η φορολοταρία γίνεται λίγο πριν το τέλος κάθε μήνα.

Πρόκειται για την φορολοταρία που αφορά τις συναλλαγές που έγιναν τον προηγούμενο μήνα.

Κάθε μήνα, κάθε ευρώ δαπάνης που πραγματοποιείται από τους πολίτες με πλαστικό χρήμα, δίνει ένα λαχνό στον φορολογούμενο με ανώτατο μηνιαίο όριο δαπανών 10.000 ευρώ.

Με το νέο σύστημα της φορολοταρίας, 1 τυχερός κερδίζει 50.000 ευρώ, 5 κερδίζουν 20.000 ευρώ, 50 κερδίζουν 5.000 ευρώ και 500 κερδίζουν από 1.000 ευρώ.

Πριν από τη διενέργεια των κληρώσεων, αναρτώνται σε εφαρμογή στο διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ το πλήθος των λαχνών που αντιστοιχούν σε κάθε φορολογούμενο.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στη σχετική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς, πληκτρολογώντας τα στοιχεία εισόδου στο Τaxisnet.

Μπορείς να μπεις ΕΔΩ στο gov.gr και συμπληρώνοντας τους κωδικούς TaxisNet θα δεις αν είσαι ένας από τους τυχερούς. Το προηγούμενο απαντά στην ερώτηση: “Πως βλέπω αν κέρδισα στην φορολοταρία 2024“.

Τα ποσά της φορολοταρίας είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμία κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.