Στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές προκήρυξη: Πότε ξεκινούν τα αθλήματα

Στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές προκήρυξη: Πότε ξεκινούν τα αθλήματα

Πανελλήνιες 2023: Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι για την προκήρυξη για τις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές και τα αθλήματα.

Οι συνεχόμενες αλλαγές έχουν δημιουργήσει σύγχυση στους υποψηφίους αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα και τις κινήσεις, που πρέπει να κάνουν από εδώ και στο εξής. Μετά τις αιτήσεις για την προκήρυξη στις στρατιωτικές σχολές αλλά και τις αστυνομικές, ακολουθεί η ώρα για τα αθλήματα.

Τα αθλήματα για τις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές, πραγματοποιούνται, σύμφωνα με το newse, το Μάρτιο και Απρίλιο στα εξεταστικά κέντρα, όπως και πέρσι. Οι μαθητές απέχουν από τα μαθήματα με δικαιολογημένες απουσίες για τις ημέρες των εξετάσεων και συμμετέχουν στις δοκιμασίες.

Σε περίπτωση που «κοπούν» σε κάποιο άθλημα για τις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές, χάνουν τη δυνατότητα να δηλώσουν στο μηχανογραφικό τις αντίστοιχες σχολές.

Για την είσοδο τους στο χώρο των αθλημάτων είναι αναγκαίο να έχουν σε ειδικό φάκελο τα αποτελέσματα των υγειονομικών εξετάσεων, τα οποία πραγματοποιούν με δική τους μέριμνα.