Συναγερμός στη Χαλκίδα: Φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς διαμέρισμα – Σώθηκε την τελευταία στιγμή ηλικιωμένος
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιουνίου στη λεωφόρο Βενιζέλου, έπειτα από εκδήλωση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα της περιοχής, όπως διαβάζουμε στο evianews.com.
Οι πυκνοί καπνοί που άρχισαν να βγαίνουν από το κτίριο κινητοποίησαν αμέσως τους περαστικούς. Με αξιοσημείωτη ψυχραιμία και ταχύτητα, πολίτες έσπευσαν στο φλεγόμενο διαμέρισμα, κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό του και απεγκλώβισαν έναν ηλικιωμένο άνδρα.
Η κατάσταση του τραυματία: Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον ηλικιωμένο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Παράλληλα, ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έφτασαν στο σημείο και ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών, το κτίριο δυστυχώς καταστράφηκε ολοσχερώς.
Τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργούνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

