Θρήνος για γνωστό Ευβοιώτη που έφυγε από την ζωή

Η είδηση του θανάτου μαθεύτηκε χθες 22 Ιουνίου 2020.

Θρήνος για γνωστό Ευβοιώτη που δυστυχώς έφυγε από την ζωή.

Έφυγε από τη ζωή ο Άρης Αράπογλου πρόεδρος της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών Χαλκίδας. Η κηδεία του έγινε σήμερα, Τρίτη 23 Ιουνίου 2020, στις 4 το μεσημέρι από το ναό της Αγίας Παρασκευής Χαλκίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Εύβοια: Άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του και πάγωσε όταν την είδε…

Θρήνος για γνωστό Ευβοιώτη: Συγκινητική ανακοίνωση της Εταιρείας Ευβοϊκών σπουδών

Συγκινητική ήταν και η ανακοίνωση της Εταιρείας Ευβοϊκών σπουδών για την απώλεια του προέδρου της. Πιο συγκεκριμένα στην σελίδα στο facebook ανέφερε τα παρακάτω:

Μετά την αναγγελία της τραγικής απώλειας του Προέδρου μας, Αριστείδη Αράπογλου, του δικού μας ανθρώπου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών Τ.Τ. Χαλκίδας αισθανόμαστε συντετριμμένοι, έχοντας χάσει την πολυσχιδή αυτή προσωπικότητα, τον οραματιστή που έδωσε νέα και νεανική πνοή στο πολιτιστικό τοπίο της Χαλκίδας, την οποία αγαπούσε βαθιά και επιθυμούσε να αναδείξει έμπρακτα . Γι’ αυτό, το Δ.Σ., ακέφαλο πλέον, συνήλθε εκτάκτως σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, και αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια όλων των μελών προς την οικογένεια του Προέδρου μας, να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία, που θα τελεσθεί αύριο, Τρίτη 23 Ιουνίου 2020, και ώρα 16.00 στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Χαλκίδος και να καταθέσει στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος.
Καλό ταξίδι, Πρόεδρε!
Έχοντας δικαίως κερδίσει με το έργο σου τον απόλυτο σεβασμό μας, θα παραμείνεις χαραγμένος στην καρδιά και τη μνήμη μας!”

Συγκινητική ήταν και η ανακοίνωση της Εταιρείας Ευβοϊκών σπουδών για την απώλεια του προέδρου της
Συγκινητική ήταν και η ανακοίνωση της Εταιρείας Ευβοϊκών σπουδών για την απώλεια του προέδρου της (πηγή φωτογραφίας: facebook.com)