Το όνειρο κάθε γυναίκας είναι αυτή η μοναδική μέρα της ζωής της

Είναι πολύ σπάνιο να βρεις γυναίκα που να μην έχει δει τη «Σταχτοπούτα» και να μην έχει ονειρευτεί ότι παντρεέεται τον πρίγκιπά της. Όταν οι περισσότερες γυναίκες φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία, έχουν ήδη σχεδιάσει τις λεπτομέρειες του γάμου των ονείρων τους. Το πρώτο σκιρτησμα ρομαντισμού συχνά επερχεται  μέσα από ένα παραμύθη σαν και αυτο της σταχτοπούτας σε μικρη ηλικία. Αυτές οι ιστορίες διδάσκουν ότι μια μέρα, θα συναντήσει έναν άντρα που θα την πάρει και θα την πάει μακριά, σε μια μυστηριώδη χώρα που δεν έχει δει ποτέ, αλλά εκει φαντάζονται ονειρεμένα και θαυμαστά. Υπάρχουν αρκετές γυναίκες που ένας ονειρεμένος γάμος είναι η νούμερο ένα φαντασίωσή τους,  ειδικά για αυτές που είναι ενεργά εμπλεκόμενες στο στάδιο προγραμματισμού ενός γάμου πριν καλά-καλά εμφανιστεί ο σύντροφος της καρδιάς τους.

Σκέφτονται τον γάμο σαν μία βασιλική γιορτή.

Η βασίλισσα τιμάται. όλοι στέκονται και τη λατρεύουν και της κάνουν κομπλιμέντα για την ομορφιά της. Είναι μία ξεχωριστή μέρα που η ταπεινότητας και η κατήφεια μπαίνουν στην άκρη, Είναι ολοφώτεινη και πρέπει να ξεχωρίζει μπροστά στις άλλες γυναίκες που θα τη συνοδεύσουν.

Την συγκεκριμένη αυτή μέρα η νύφη αποτελεί το κέντρο της προσοχής του κόσμου. Αυτή τη μέρα όλος ο κόσμος θα την ξεχωρίσει και θα σταθεί να τη θαυμάσει και να της ευχηθεί τα καλύτερα για τη μελλοντική της συζυγική της πορεία.

Θα είναι η πιο όμορφη που έχει υπάρξει ποτέ.

Για κάθε γυναίκα, ο γάμος είναι η μοναδική στιγμή στη ζωή της που θα λάμψει μέσα στο νυφικό φόρεμα που θα εχει επιλέξει ειδικά για αυτή την ξεχωριστή ημέρα. 

Την συγκεκριμένη μέρα  το σώμα της θα έχει φτάσει στην τέλεια κατάσταση που αυτή φαντάζεται και θέλει να είναι για να μπορεί να ταιριάξει στο  Ονειρεμένο νυφικό  που θα φορέσει και ότι θαυμάσει ο καλός της. Η σιλουέτα της πρέπει να είναι σωστή, για να τονίζεται πάνω της το πιο όμορφο φόρεμα που σχεδιάστηκε ποτέ για αυτή. Τα μαλλιά της θα είναι απαλά, μεταξένια και λαμπερά γεμάτα φως.  Δεν θα υπάρχει καμία ατέλεια στο πρόσωπό της, που θα  είναι πεντακάθαρο και λαμπερό, τονισμένο στα σημεία που πρέπει για να αναδείξει την ομορφιά που ήταν τόσο καλά κρυμμένη όλα αυτά τα χρόνια.  Αυτή τη μέρα, θα είναι πιο λαμπερή από την Beyoncé. Η αληθινή ομορφιά και η λάμψη της αναδύονται και ο κόσμος θα την θαυμάσει.

Η προετοιμασία της εκκλησίας θα είναι επίσης λαμπερή όπως και αυτή

Θέλει να είναι όλα άψογα και για αυτή και για τους συγγενείς αλλά και για τους καλεσμένους,  που και να ανταλλάξουν ευχές,  βάζοντας στην άκρη όλες τις παρεξηγήσεις και τις άσχημες σκέψεις. Αυτή η μέρα μέσα στην εκκλησία θα πρέπει να είναι ξεχωριστή.  Ο κατάλληλος και ιδιαίτερος στολισμός με όμορφα λουλούδια και λαμπερές δαντελωτά υφάσματα, σε μοντέρνες η κλασικές γραμμές θα αναδείξουν το χώρο σε κάτι πρωτόγνωρο και παραμυθένιο.  Η κατάνυξη του χώρου θα δώσει μία πινελιά στο μυστήριο ξεχωριστή,  κάνοντας το ζευγάρι να νιώσει μία έντονη θεϊκή παρουσία που θα έρθει να ευλογήσει το δικό της όνειρο όσο και το μυστήριο του γάμου μαζί με τον άνδρα των ονείρων της, που θα ορκιστεί να βαστάζει τους ίδιους ζυγούς για το υπόλοιπο της ζωής τους. 

Μέσα λοιπόν σε αυτή την τελειότητα σίγουρα το πρώτο πράγμα που στριφογυρίζει στο μυαλό της από την πρώτη στιγμή είναι το ύφος και το στιλ που θα έχουν τα προσκλητήρια γάμου όσο και οιμπομπονιέρες γάμου. Τα μαρτυρικά και τα στεφάνια θα έρθουν να επισφραγίσουν την τέλεση του μυστηρίου. Το προσκλητήριο θα πρέπει να κάνει και την πρώτη εντύπωση. Πολλές φορές μας προϊδεάζει για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει στην εκκλησία και στο τραπέζι. Αν θα είναι κάτι πολύ απλό, πολύ φανταχτερό ή κάτι πολύ σύγχρονο. Πολλά ζευγάρια προτιμούν την απλότητα και την λιτότητα.  Άλλοι θέλουν να πρωτοτυπήσουν και να φτιάξουν κάτι δημιουργικό. Θα τρέξουν να βρουν διάφορα σχέδια και πιο τολμηροί θα προσπαθήσουν να φτιάξουν μόνοι τους τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες του γάμου τους προσπαθώντας να πρωτοτυπήσουν.

Θα κάνει το πάρτι της χρονιάς. 

Η νύφη το βράδυ πριν από τη μεγάλη μέρα, θα σταθεί αγκαλιά με τις γυναίκες που αγαπά περισσότερο καθώς περνούν το βράδυ γελώντας, αστειευόμενες, χορεύοντας και λέγοντας ιστορίες όπως έκαναν όταν πρωτογνωρίστηκαν και έγιναν καλές φίλες. Ο άνδρας από την άλλη θα έχει το δικό του τελετουργικό πριν το γάμο, με φίλους και γνωστούς, ξενυχτώντας, γελώντας και διασκεδάζοντας πριν την τελευταία μέρα του αποχωρισμού, εκεί που θα ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Εκεί που η φιλία και η σχέση θα δοκιμαστεί κάτω από όλες τις συνθήκες.

Μετά από όλη αυτή τη διασκέδαση και το ξέφρενο γλέντι όλοι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ πάλι τα ίδια για κανέναν από τους δύο.  Ωραίες αναμνήσεις, ο στολισμός, η φωτογράφηση,  οι ευχές, τα δώρα και η αγάπη του κόσμου, θα είναι αυτά που θα αφήσουν το στίγμα τους και θα τους συνοδεύουν για πάντα.