Το σπίτι μου πρόγραμμα: Πότε αρχίζει η αίτηση;

σπιτι μου προγραμμα, αιτηση

Σπίτι μου: Πότε ξεκινά το πρόγραμμα στέγασης, ποιοι οι δικαιούχοι και πότε ξεκινά η αιτήση;

Το σπίτι μου είναι ένα νέο πρόγραμμα με αρκετούς δικαιούχους και δίνει πολλά προτερήματα. Το πρόγραμμα σπίτι μου, απευθύνεται σε νέους έως 39 ετών, φοιτητές και νέα ζευγάρια που μένουν στο πατρικό τους, προκειμένου να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες τιμές των ακινήτων και να αποκτήσουν στο άμεσο μέλλον, το δικό τους σπίτι.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος σπίτι μου, μπορούν να αποκτήσουν μέσω του προγράμματος πρώτη κατοικία αξίας έως 200.000 ευρώ, επιφάνειας έως 150 τ.μ. και έτους κατασκευής έως το 2007 με άτοκο ή χαμηλότοκο δάνειο.

Υπενθυμίζεται πως αυτό το στεγαστικό δάνειο που ονομάστηκε το σπίτι μου θα έχει περισσότερους από 100.000 ωφελούμενους οι οποίοι θα αγοράσουν ή θα μισθώσουν φθηνότερο σπίτι. Αρχές Φθινοπώρου είχε γίνει και η παρουσίαση του προγράμματος σπίτι μου από μέλη της κυβέρνησης.

Με λίγα λόγια θα είναι άτοκα δάνεια που θα δοθούν για την αγορά σπιτιού. Τον Μάρτιο ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους και θα ακολουθήσει η έγκριση από τις τράπεζες.

Η αίτηση για το πρόγραμμα σπίτι μου, είναι για ακόμα λίγες μέρες.

Μέχρι την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00 θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν αίτηση για το στεγαστικό πρόγραμμα «Σπίτι μου» της ΔΥΠΑ.