Το Στήθος Που Πάντα Ονειρευόσασταν Μπορεί Να Γίνει Πραγματικότητα

Το στήθος αποτελεί για πολλές γυναίκες, σε διάφορες κοινωνίες και πολιτισμούς, ένα σημαντικό στοιχείο της θηλυκότητάς τους καθώς είναι συνδεδεμένο με το πόσο ελκυστικές αισθάνονται και πόσο υψηλή είναι η αυτοπεποίθησή τους.

Οι διάφορες επεμβάσεις στήθους έρχονται να δώσουν λύση σε περιπτώσεις όπου κάποια γυναίκα δεν είναι πλήρως ευχαριστημένη από την εικόνα του στήθους της. Η Πλαστική Χειρουργική είναι ένας τομέας που συνεχώς βελτιώνεται και, μέσα από τις πλέον σύγχρονες και ασφαλείς μεθόδους, προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα! 

Αυξητική στήθους: Η επέμβαση που άλλαξε τα δεδομένα

Η αυξητική στήθους αποτελεί μια χειρουργική επέμβαση για την αύξηση του μεγέθους του στήθους με παράλληλη προσαρμογή του σχήματος, ώστε να επιτυγχάνεται ένα πλήρως αρμονικό αποτέλεσμα.

Με τα ενθέματα σιλικόνης που χρησιμοποιούνται σήμερα να μπορούν να μείνουν έως και ισόβια στο σώμα, χωρίς την παραμικρή επιπλοκή, κάθε γυναίκα που θέλει να κάνει αυτή την αλλαγή στο σώμα της μπορεί να αισθάνεται πλήρη ασφάλεια.

Αυξητική μέσω της πρωτοποριακής τεχνικής Subfascial

Η εξέλιξη της Πλαστικής Χειρουργικής, τόσο σε επίπεδο τεχνικών όσο και μέσων, μας επιτρέπει πλέον να έχουμε την επιλογή ανάμεσα στην «κλασική» επέμβαση αυξητικής και τη μέθοδο «Subfascial».

Το σημείο που διαφέρουν οι δύο τεχνικές είναι το γεγονός πως στη Subfascial το ένθεμα τοποθετείται κάτω από την περιτονία του μείζονος θωρακικού μυός. Το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό, ενώ η τομή που απαιτείται βρίσκεται σε τέτοιο σημείο ώστε να μην είναι ορατή.

Ένας πλαστικός χειρουργός με γνώση και πολυετή εμπειρία, πλαισιωμένος και από μια καταρτισμένη ομάδα, μπορεί πραγματικά να σας χαρίσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Βρείτε τον σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μάθετε τα πάντα για την αυξητική στήθους, προγραμματίστε το ραντεβού σας και κάντε στον εαυτό σας το καλύτερο δώρο!