Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για το τουρισμός για όλους

Οι πίνακες των δικαιούχων αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες και πριν το τέλος Ιουλίου 2021

Τα προσωρινά αποτελέσματα και οι ημερομηνίες δυνατότητας υποβολής ένστασης θα ανακοινωθούν αφού θα γίνει ο έλεγχος των διακιολογητικών πριν τα τέλη Ιουλίου 2021.

Θα εξεταστούν όλες ενστάσεις που θα υποβληθούν αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής σύμφωνα με τις οδηγίες που θα αναρτηθούν.

Συγκεκριμένα οι πολίτες μπορούσαν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης έως 09.07.2021.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες που δημιούργησε η υγειονομική κρίση με τον οριζόντιο αποκλεισμό των μετακινήσεων, επισημαίνεται ότι έχει παραταθεί η ισχύς όλων των vouchers που δεν εξαργυρώθηκαν μέχρι και τις 31/12/2021.

Το πρόγραμμα “Τουρισμός Για Όλους”, προϋπολογισμού 100 εκατ. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021.

Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές!