Πάθαμε πλάκα! Τι τρομακτικό είδαν κάποτε σε θάλασσα στην Εύβοια;

Διαβάστε για το υπέροχο θέαμα που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν περαστικοί στο Αλιβέρι.

Εύβοια: Ήταν τρομακτικό και βγήκαν από την θάλασσα. Ξαφνικά πετάχτηκαν από την θάλασσα και έκαναν κάτι το απίστευτο στην Εύβοια που καθήλωσε μικρούς και μεγάλους.

Για αρκετή ώρα έκαναν παιχνίδια στη θάλασσα και αρκετά τυχεροί ήταν όσοι τα έβλεπαν να παίζουν. Δεκάδες ήταν μαζί και έκαναν καταπληκτικούς σχηματισμούς.

Έχοντας προσαρμόσει τη ζωή τους στο σκληρό περιβάλλον των ωκεανών απέκτησαν κάποιες σοβαρές δεξιότητες, οι οποίες συνεχίζουν να εκπλήσσουν τους ερευνητές. Μάλιστα αντιπαθούν τον ύπνο. Όλοι χρειαζόμαστε ύπνο, εκτός από τα αυτά. Τα μωρά, για παράδειγμα, παραιτούνται πραγματικά από τον ύπνο τον πρώτο μήνα της ζωής τους και έτσι, ως εκ τούτου, κάνουν και οι γονείς τους. Το μυστικό βρίσκεται στο γεγονός ότι μπορούν να «κλειδώσουν» το μισό τμήμα του εγκεφάλου τους.

Δες τι τρομακτικό έγινε στην θάλασσα στην Εύβοια

Μάλιστα είναι σε θέση να κολυμπήσουν με ανοιχτές πληγές στον γεμάτο από βακτήρια ωκεανό και να μην πάθουν καμία μόλυνση. Και τα απίστευτα βρόμικο δόντια των καρχαριών δεν τους ενοχλούν καθόλου! Χωρίς νοσηλεία οι άνθρωποι θα πέθαιναν από σηψαιμία μέσα σε λίγες μέρες από ένα δάγκωμα. Ευτυχώς αυτά ζουν και βασιλεύουν.

Ένα υπέροχο θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι έτυχε να περνούν από την ακτή Νηρέως στο Αλιβέρι Εύβοιας, καθώς έκαναν βόλτα λίγα μόλις μέτρα από το δρόμο.

Το ωραίο αυτό σκηνικό συνέθεσαν περισσότερα από 100 δελφίνια ενώ αρκετοί ήταν οι περαστικοί που κατάλαβαν την παρουσία τους, σταμάτησαν τα αυτοκίνητα τους και βγήκαν να απολαύσουν το θέαμα, ξεχνώντας έστω και για λίγο τις σκοτούρες της καθημερινότητας.

Μαγική εικόνα από την Εύβοια. Μπορεί τα δελφίνια να μην τα φοβόμαστε αλλά αυτό που είδαμε στη θάλασσα στην Εύβοια ήταν τρομακτικό.
Μαγική εικόνα από την Εύβοια. Μπορεί τα δελφίνια να μην τα φοβόμαστε αλλά αυτό που είδαμε στη θάλασσα στην Εύβοια ήταν τρομακτικό.

NEWSE: Όλα τα νέα για τις προκηρύξεις και τα επιδόματα.

Στα λευκά η Στενή – Χιόνια έχουν δημιουργήσει πανέμορφα τοπία

Χιόνι πέφτει στα βουνά της Εύβοιας

Αλιβέρι: Έρχεται ένα διαφορετικό κόκκινο λεωφορείο

Προκήρυξη 9κ 2022: Πότε ξεκινούν οι προσλήψεις ΕΦΚΑ;

Food market pass: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις; [Ημερομηνία]

Μουσείο Ακρόπολης προσλήψεις: Πότε ξεκινούν;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει στο The Voice of Greece;

Ακολουθήστε το newse.gr στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις