Δες τι τρομακτικό υπήρχε δίπλα από ένα κοτέτσι!

Οι κότες κανονικά βοσκούσαν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Δίπλα σε ένα κοτέτσι στη Φθιώτιδα ήταν κρυμμένο κάτι πολύ τρομακτικό. Ήταν τόσα χρόνια κρυμμένο χωρίς να τους πάρει κάποιος χαμπάρι.

Δίπλα στο κοτέτσι ήταν κρυμμένο ένα τρομακτικό μυστικό

Ήταν ένα αγρόκτημα που είχε μπόλικα ναρκωτικά. Εντοπίστηκαν 2 ειδικά διαμορφωμένοι – περιφραγμένοι χώροι, εντός αγροκτήματος ευρύτερης περιοχής της Λαμίας και εκριζώθηκαν περισσότερα από 160 καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και 2,35 μέτρων!

Το τρομακτικό μυστικό στο κοτέτσι δεν ήταν μόνο τα δενδρύλλια

Σε αυτοσχέδια αποθήκη εντός του αγροκτήματος, εντοπίστηκαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών και κατασχέθηκαν, πάνω από 5,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον κατασχέθηκαν καλλιεργητικά εργαλεία, ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό, πληθώρα νάιλον συσκευασιών, πρόσφορων για την συσκευασία των ναρκωτικών, ένα φορτηγό αυτοκίνητο και δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Το τρομακτικό μυστικό δίπλα από το κοτέτσι το έκρυβαν με δίχτυα

Σημειώνεται ότι οι χώροι καλλιέργειας των δενδρυλλίων, εντός του αγροκτήματος, περιβάλλονταν από φυσική βλάστηση και αυτοσχέδια δίχτυα, που παρείχαν κάλυψη – απόκρυψη.

Το αστυνομικό δελτίο αναφέρει ότι η σύλληψη αυτή ήταν ακόμη ένα σημαντικό πλήγμα στην οργανωμένη καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων και ενδελεχών ερευνών που διενεργούν με μεθοδικότητα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του χωραφιού ο οποίος κατηγορείται για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Βρήκαν 166 δενδρύλλια 

Πιο αναλυτικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν και εκρίζωσαν (166) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (1,05) έως και (2,35) μέτρων, ενώ ακολούθως σε αυτοσχέδια αποθήκη του αγροκτήματος, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταλλικό βαρέλι, δύο μεταλλικά δοχεία και πλαστική συσκευασία, που περιείχαν συνολικά (5) κιλά και (680) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Τι βρήκαν στο σπίτι του;

Επιπλέον, τόσο στους ανωτέρω χώρους, όσο και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν και ομοίως κατασχέθηκαν καλλιεργητικά εργαλεία (φτυάρι, σκαλιστήρι και λάστιχο ύδρευσης), ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ και πληθώρα νάιλον συσκευασιών, πρόσφορων για την συσκευασία των ναρκωτικών.

Τέλος, κατασχέθηκαν ένα φορτηγάκι και δίκυκλη μοτοσικλέτα του συλληφθέντα, ως μέσα διακίνησης των ναρκωτικών.

Δείτε το βίντεο με τα ναρκωτικά σε χωράφι

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι χώροι καλλιέργειας των δενδρυλλίων, εντός του αγροκτήματος, περιβάλλονταν από φυσική βλάστηση και αυτοσχέδια δίχτυα, που παρείχαν κάλυψη – απόκρυψη.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Γίνεται μνεία ότι πρόσφατα ότι επίσης εντοπίστηκε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, σε υπόγειο σπιτιού περιοχής της Φθιώτιδας, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθη γυναίκα και κατασχέθηκαν (117) δενδρύλλια κάνναβης, πληθώρα μηχανημάτων – συσκευών για την επίτευξη της υδροπονίας, αποξηραμένα φύλλα κάνναβης, όπλα, χρήματα κ.λ.π.(σχετικό το από 16-06-2020 Δελτίο Τύπου).