Τι τρομακτικό ήταν κρυμμένο σε στάβλο στη Λαμία;

Είναι από τις ειδήσεις που δεν πιστεύεις και πολύ εύκολα. Και όμως συνέβη στη Φθιώτιδα. Ήταν κάτι τρομακτικό κρυμμένο μέσα σε έναν στάβλο. Ύστερα από έρευνες οι αστυνομικοί κατάφεραν να το ανακαλύψουν.

Τι τρομακτικό ήταν θαμμένο μέσα σε έναν στάβλο; Μάλιστα αυτό που βρήκαν οι αστυνομικοί δεν ήταν και τόσο καινούργιο αφού είχε σκουριάσει. Παρόλα αυτά θεώρησαν ότι ο ιδιοκτήτης του στάβλου ήταν υπεύθυνος για αυτό που ήταν θαμμένο κάτω από τα πόδια του. Χωρίς δεύτερη σκέψη του έβαλαν χειροπέδες.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ: Άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στο Αλιβέρι και πάγωσε όταν την είδε μπροστά του

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο ήταν 23 Ιουνίου 2020, όταν οι αστυνομικοί βρέθηκαν στον χώρο και ξεκίνησαν την έρευνα. Τελικά βρήκαν τι ήταν κρυμμένο μέσα στο χώμα.

Το τρομακτικό που ήταν κρυμμένο μέσα σε έναν στάβλο;

Μέσα στο χώμα, σε ειδική κρυψώνα, ήταν ένα παλιό πιστόλι. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σε κατάσταση οξείδωσης, ένα πιστόλι, μία γεμιστήρα και ένα φυσίγγιο, αγνώστου διαμετρήματος.

Όπως διαβάζουμε στο δελτίο τύπου, συνελήφθη ένας κάτοικος της Λαμίας, σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του οποίου, εντοπίστηκε πιστόλι θαμμένο στο έδαφος.

Μέσα σε στάβλο στην Λαμία, κρύβονταν κάτι το τρομακτικό.
Μέσα σε στάβλο στην Λαμία, κρύβονταν κάτι το τρομακτικό.

Συνελήφθη χθες (23-06-2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του συλληφθέντα, όπου θαμμένη στο έδαφος, εντοπίστηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, εντός της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σε κατάσταση οξείδωσης, ένα πιστόλι, μία γεμιστήρα και ένα φυσίγγιο, αγνώστου διαμετρήματος.

Την προανάκριση, για την υπόθεση, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Χαλκίδα, την Κύμη, το Αλιβέρι, την Κάρυστο, την Ιστιαία, την Αιδηψό, και το Μαντούδι με άλλη ματιά στο newse.gr . Όλα τα νέα της Εύβοιας με την υπογραφή του Γιώργου Κουτσελίνη την ώρα που συμβαίνουν και στο Google news.