Τρομερός παίκτης έλυσε τον τελικό γρίφο με μόλις πέντε γράμματα!

Συναρπαστικές στιγμές και χαρούμενα ποσά χάρισε ο Τροχός της Τύχης στο χθεσινό (29/11) επεισόδιο, καθώς ο παίκτης Άρης αποκάλυψε την κρυμμένη φράση μέσα σε εντυπωσιακά μόλις 7 δευτερόλεπτα.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οικοδεσπότης του παιχνιδιού, υποδέχθηκε στην τελική φάση τον Άρη, ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει εντυπωσιακά 1.435 ευρώ και να προκριθεί έναντι των δύο ανταγωνιστριών του.

Ο αγωνιστικός πειρασμός έφτασε στο κορύφωμά του όταν ο Άρης, καλούμενος να λύσει τον γρίφο στην κατηγορία «Οικονομία», αποκάλυψε την φράση “Αύξηση Μισθών”. Με τα γράμματα «ρ, μ, ο, ν, κ» και τα ήδη γνωστά «α» και «σ», ο παίκτης κατάφερε να επιλύσει τον γρίφο εντυπωσιακά μέσα σε μόλις 7 δευτερόλεπτα.

Ο Τροχός της Τύχης, πιστός στο σλόγκαν του ότι «όποιος γυρίζει… κερδίζει», ανταμείβει τον Άρη με επιπλέον 3.000 ευρώ, φέρνοντας το συνολικό έπαθλο στα εντυπωσιακά 4.435 ευρώ.

Οι τηλεθεατές έζησαν μια ανατρεπτική στιγμή, επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι ο Τροχός της Τύχης συνεχίζει να προσφέρει συναρπαστικά και ανεπανάληπτα στιγμιότυπα.

Επιδόματα σήμερα

Εύβοια: Ο θησαυρός ήταν κρυμμένος σε 5 τσουβάλια!

Εύβοια: Δείτε τι βρέθηκε πάνω στο τραπέζι τους την ώρα του καφέ στο Αλιβέρι!

Τιμολόγια ρεύματος με χρώμα: Ποιο πρόγραμμα ΔΕΗ να επιλέξω για το κοινωνικό τιμολόγιο;

Ακολουθήστε το newse στο Google News και στο viber  για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα