Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022

Τροχαίο στο Αλιβέρι με τραυματισμό στον περιφερειακό!

Τροχαίο στο Αλιβέρι είχαμε μεσημεριανές ώρες στην περιοχή.

Το τροχαίο έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Ιουνίου 2020, στον περιφερειακό Αλιβερίου όπως θα δείτε και τον παρακάτω χάρτη.

Αλιβέρι χάρτης: Το σημείο που έγινε το τροχαίο στο Αλιβέρι

Ο περιφερειακός Αλιβερίου είναι λίγο πριν φτάσεις στο Αλιβέρι. Είναι ο πρώτος δρόμος που θα δεις και θα σε κάνει να στρίψεις δεξιά.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.  Από το ατύχημα τραυματίστηκε ελαφρά ένα ανήλικο παιδί το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας για τις πρώτες βοήθειες.

Αλιβέρι: Φωτογραφίες από το τροχαίο

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και εθελοντές της διασωστικής ομάδας SAR 312. Στην σελίδα τους στο facebook, δημοσίευσαν την φωτογραφία που βλέπετε.
Αλιβέρι Εύβοιας τώρα: Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και εθελοντές της διασωστικής ομάδας SAR 312. Στην σελίδα τους στο facebook, δημοσίευσαν την φωτογραφία που βλέπετε. Είναι λίγα λεπτά μετά το τροχαίο στην περιοχή του περιφερειακού στο Αλιβέρι. Έρευνα για τις συνθήκες του τροχαίου κάνει η Αστυνομία. (πηγή φωτογραφίας: facebook.com)

Λίγα λόγια για το Αλιβέρι

Το Αλιβέρι είναι μία πόλη της Ευβοίας και έδρα στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, του οποίου αποτελεί έδρα. Στην τελευταία απογραφή, μόνο το Αλιβέρι έχει πληθυσμό 4.827 κατοίκους χωρίς τους οικισμούς Κατακαλός, Κάραβος, Λάτα και Μηλάκι.

Αλιβέρι Εύβοιας ΤΚ

Ο ταχυδρομικός κώδικας του Αλιβερίου είναι 34500

Αθήνα – Αλιβερι: Πόση είναι η απόσταση;

Η απόσταση από την πρωτεύουσα της χώρας μας με το Αλιβέρι Ευβοίας είναι δύο ώρες περίπου. Η απόσταση από Αλιβέρι-Χαλκίδα, είναι πιο μικρή. Είναι τρία τέταρτα. Βρίσκεται 52 χλμ. νοτιοανατολικά της.

Αλιβέρι αξιοθέατα

Για όσους δεν έχουν επισκεφθεί το Αλιβέρι, αξίζει να σας πούμε ότι είναι μία σύγχρονη μικρή πόλη, η οποία παρουσιάζει σημαντική οικονομική και εμπορική δραστηριότητα. Αξίζει να κάνεις μία βόλτα στον Κάραβο Αλιβερίου. Μία καταπληκτική τοποθεσία με θέα την θάλασσα. Υπάρχουν πολλές ταβέρνες, εστιατόρια και καφετέριες για να περάσεις τέλεια κατά την διαμονή σου εκεί.

Μετά την απελευθέρωση από τους Γερμανούς ακολούθησε ραγδαία ανάπτυξη με την κατασκευή της Δ.Ε.Η. Περνώντας τα χρόνια φτιάχτηκε το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ και τέλος η Κοινότητα Αλιβερίου έγινε Δήμος Αλιβερίου.

Ένα καταπληκτικό μέρος, λίγο έξω από το Αλιβέρι, είναι η λίμνη του Δύστου. Η Λίμνη του Δύστου αποτελεί έναν από τους προστατευόμενους υγρότοπους της Ελλάδας.

Αλιβέρι καιρός

Δελτίο καιρού για το Αλιβέρι για τις επόμενες μέρες. Δείτε τι καιρό θα κάνει και πόσο θα φτάσει η θερμοκρασία.

Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες

Δείτε και άλλα νέα της Εύβοιας

Τι πλάσμα προσγειώθηκε σε ένα τραπέζι στην Εύβοια;

Τι τρομακτικό ήταν κρυμμένο σε στάβλο στη Λαμία;

Κετογονική δίαιτα: Μπορείς να χάσεις αρκετά κιλά σε ένα μήνα!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις και τα Αλιβεριώτικα Νέα με διαφορετική ματιά στο Newse.gr

Διαβάστε ακόμα