Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022

Τροχαίο ατύχημα έξω από το Αλιβέρι

Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί 22 Ιουνίου στο δρόμο Αλιβερίου Αμαρύνθου.

Τροχαίο ατύχημα στο Αλιβέρι: Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία, η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Πότε θα ξεκινήσει το νέο νοσοκομείο της Χαλκίδας;

Πάθαμε πλάκα με πλάσματα που βρήκαμε σε λίμνη έξω από το Αλιβέρι!

Δες τι απίστευτο είδε ζωγραφισμένο έξω στην παραλία στην Εύβοια

Δες τι απίστευτο είχε έρθει ένα καλοκαίρι στη Χαλκίδα και πάθαμε πλάκα

Πιο συγκεκριμένα αυτοκίνητο για άγνωστους λόγους ξέφυγε της πορείας με αποτέλεσμα να εκτραπεί δεξιά του δρόμου και να προσκρούσει σε βράχους.

Περαστικοί πάγωσαν με την εικόνα που αντίκρισαν και βγήκαν έξω από τα οχήματα τους προκειμένου να βοηθήσουν τον άτυχο οδηγό. Ο οδηγός βγήκε από το όχημα που θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κανείς τραυματισμός ενώ στο σημείο ήταν η αστυνομία και η πυροσβεστική.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο στο Αλιβέρι

Τροχαίο Αλιβέρι
Στην φωτογραφία βλέπουμε το αυτοκίνητο που κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε σε βράχια. Μέσα σε λίγα λεπτά το όχημα όπως βλέπετε έγινε σμπαράλια. Το μόνο θετικό είναι ότι ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Πιο συγκεκριμένα αυτοκίνητο για άγνωστους λόγους ξέφυγε της πορείας με αποτέλεσμα να εκτραπεί δεξιά του δρόμου και να προσκρούσει σε βράχους.  Περαστικοί πάγωσαν με την εικόνα που αντίκρισαν και βγήκαν έξω από τα οχήματα τους προκειμένου να βοηθήσουν τον άτυχο οδηγό. Ο οδηγός βγήκε από το όχημα που θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία.  Ευτυχώς δεν υπήρξε κανείς τραυματισμός ενώ στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία και η πυροσβεστική.
Πιο συγκεκριμένα αυτοκίνητο για άγνωστους λόγους έφυγε το όχημα που βλέπετε της πορείας με αποτέλεσμα να εκτραπεί δεξιά του δρόμου και να προσκρούσει σε βράχους. Το περιστατικό έγινε έξω από το Αλιβέρι στην Ακτή Νηρέως. Περαστικοί πάγωσαν με την εικόνα που αντίκρισαν και βγήκαν έξω από τα οχήματα τους προκειμένου να βοηθήσουν τον άτυχο οδηγό. Ο οδηγός βγήκε από το όχημα που θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανείς τραυματισμός ενώ στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία και η πυροσβεστική.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια με άλλη ματιά στο newse.gr

Διαβάστε ακόμα