Τροχαίο ατύχημα στην Εύβοια: Τραυματίστηκαν δύο νέοι τα ξημερώματα

Έγινε σήμερα το πρωί στην Εύβοια.

Τροχαίο ατύχημα έγινε σήμερα τα ξημερώματα στην Εύβοια. Δύο φίλοι είναι τα θύματα του τροχαίου που έγινε ξημερώματα της Κυριακής 21 Ιουνίου 2020.

Τροχαίο ατύχημα στην Εύβοια: Τραυματίστηκε ο ένας σοβαρά

Ο ένας από τους δυο τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, το τροχαίο έγινε στη Χαλκίδα. Και οι δύο φίλοι επέβαιναν σε μία μηχανή. Κάτω από άγνωστη αιτία, η μηχανή έφυγε από την πορεία της. Έπεσε πάνω σε παρκαρισμένα οχήματα. Στην συνέχεια ανατράπηκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα τα δύο νέα παιδιά από την Εύβοια να τραυματιστούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κυτταρίτιδα: Μία λύση που έχεις μέσα στο σπίτι σου

Φτιάχνουν δρόμο για πας σε αυτόν το παράδεισο στην Εύβοια

Παράκαμψη Χαλκίδας: Πότε θα γίνει το έργο;

Ο θόρυβος ήταν δυνατός και οι κάτοικοι της περιοχής ξύπνησαν. Σοκαρισμένοι βγήκαν έξω από τα σπίτια τους και πήγαν στο σημείο για να βοηθήσουν. Και τα δύο παιδιά ήταν χτυπημένα στην άσφαλτο. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους τραυματίες.

Οι τραυματίες ήταν νέα παιδιά. Ο ένας έχει ηλικία 30 ετών και ο φίλος του 31 χρόνων. Ο 31χρονος είναι ο οδηγός της μηχανής που έγινε το τροχαίο στην Εύβοια. Ο 30χρονος ήταν ο συνεπιβάτης του δικύκλου.

Με ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν και τα δύο παιδιά στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Ο 30χρονος συνεπιβάτης ευτυχώς δεν είναι τραυματισμένος πολύ. Θα μείνει στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Δυστυχώς έχει τραυματιστεί σοβαρά ο φίλος του που οδηγούσε την μηχανή και είναι ηλικίας 31 ετών.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Χαλκίδας έκριναν ότι ο οδηγός της μηχανής έπρεπε να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η Τροχαία Χαλκίδας διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του σοβαρού τροχαίου.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις του newse.gr στο Google News