Τροχαίο Χαλκίδα: Τραυματίστηκε οδηγός πριν λίγο

Το τροχαίο έγινε έξω από τη Χαλκίδα.

Τροχαίο στη Χαλκίδα: Το ατύχημα έγινε στην στροφή Τσεκούρα. Όπως έχουμε γράψει και σε παλαιότερα ρεπορτάζ, είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους δρόμους στην Εύβοια.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, τραυματίστηκε σήμερα 27 Απριλίου, ο οδηγός μίας μηχανής. Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε ο άτυχος άντρας στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έκανε και άλλο σεισμό στην Εύβοια

Δείτε τι κακό έκανε μια γυναίκα από το σπίτι της στην Θήβα!

Δέος! Υπήρξαν στην Εύβοια τόσο γιγάντια τρομακτικά πλάσματα;

Δες τι έκαναν κάποτε τα σχολεία της Εύβοιας τις Κυριακές! Δείτε τις φωτογραφίες!

Τροχαίο στη Χαλκίδα: Ο πιο επικίνδυνος δρόμος στην πόλη

Δεν είναι μόνο κακός αλλά και τρομακτικά επικίνδυνος δρόμος. Οι οδηγοί ανά τον κόσμο παραπονιούνται για τα οδικά δίκτυα. Το ίδιο ισχύει και για τον παρακάτω δρόμο. Δεν υπάρχει χειρότερος και μάλιστα αυτό το λέμε και με αποδείξεις. Υπάρχει μία ταμπέλα που προειδοποιεί ότι κατά μήκος του οδοστρώματος γίνονται πολλά τροχαία ατυχήματα.

Για όσους ξέρουν από τη Χαλκίδα, ναι καλά καταλάβατε! Μιλάμε για την στροφή Τσεκούρα. Δυστυχώς είναι δεκάδες τα θανατηφόρα ατυχήματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Το αιώνιο πρόβλημα και ο επικίνδυνος δρόμος

Οι κακοί δρόμοι είναι αυτό που ο καθένας μας έχει να αναθεματίζει σε καθημερινή βάση. Είναι το συνεχόμενο άγχος του. Τόσο η κίνηση στους δρόμους όσο και το κάκιστο οδόστρωμα είναι τα κύρια θέματα έντασης στην καθημερινότητα.

Στην χώρα μας αυτό το πρόβλημα παραμένει άλυτο και ίσως να παραμείνει εάν η Πολιτεία δεν λάβει μέτρα.

Τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα, όσο και στα επαρχιακά δίκτυα καθημερινά προκαλούνται ατυχήματα και εξαιτίας των οδηγών αλλά και εξαιτίας της κακής ποιότητας του οδοστρώματος.Για τους Χαλκιδέους είναι απλά ένα στοιχείο της καθημερινότητας το οποίο υπάρχει στις ζωές τους. Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι στενός και γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνος όταν βρέχει. ​Την επόμενη φορά που θα ξαναπεράσεις, να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα!

Δείτε φωτογραφία από το τροχαίο στην Χαλκίδα

Τροχαίο στην Εύβοια: Τροχαίο έξω από τη Χαλκίδα, στην στροφή Τσεκούρα
Τροχαίο στην Εύβοια: Τροχαίο έξω από τη Χαλκίδα, στην στροφή Τσεκούρα

Διαβάστε ακόμα

evianews