Νέο voucher από ΔΥΠΑ: Πως κάνετε αίτηση;

Έχει ξεκινήσει η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για το πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

Ένα πρόγραμμα που θα δοθεί με μορφή voucher από την ΔΥΠΑ και έχει να κάνει νε χορήγηση επιταγών θεάματος. Θα είναι για την χειμερινή περίοδο 2022-2023. Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων δικαιούχων και παρόχων μπορούν να γίνουν μέχρι τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου.

voucher ΔΥΠΑ
voucher ΔΥΠΑ

Ποιοι θα πάρουν το voucher της ΔΥΠΑ

Σκοπός του προγράμματος είναι η πνευματική ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού, η τόνωση της καλλιτεχνικής δημιουργίας και η στήριξη των θεατρικών επιχειρήσεων.

Συνολικά θα εκδοθούν έως 220.000 επιταγές με βάση τον προσφερόμενο αριθμό θέσεων από τους παρόχους. Η αξία των επιταγών (voucher) από την ΔΥΠΑ, ανέρχεται κατά μέγιστο όριο στα 15€ για τις κεντρικές σκηνές και στα 12€ για τις παιδικές σκηνές.

Με το voucher της ΔΥΠΑ, οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση της επιλογής τους από το Μητρώο Παρόχων της ΔΥΠΑ, χωρίς να πληρώσουν κάτι παραπάνω.

Που κάνετε αίτηση για το voucher της ΔΥΠΑ

Οι αιτήσεις για το voucher της ΔΥΠΑ υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση που βλέπετε στην παρένθεση (https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/epitages-theamatos)