Αυτό είναι το πιο χαρούμενο χωριό που βρίσκεται στην Εύβοια!

​​Είναι εκπληκτικό αυτό που μπορεί να κάνει το χρώμα.

Αυτό το χωριό που θα σας παρουσιάσουμε στην Εύβοια είναι χαρούμενο. Και όλα αυτά έγιναν μέσα από το χρώμα. Με ωραίους χρωματισμούς, οι κάτοικοι απέκτησαν άλλη διάθεση.

Σύμφωνα με έρευνες, ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει ότι η ψυχολογία μπορεί να αλλάξει μέσα από τα χρώματα. Κοιτάζοντας έντονους χρωματισμούς ο εγκέφαλος εκλύει ντοπαμίνη, μια ορμόνη που βελτιώνει τη διάθεση και την ψυχολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ένας κύκλος εμφανίστηκε στην Εύβοια και έκανε τους πάντες να χάσουν τα λόγια τους! Δείτε φωτογραφία

Σε ένα δυναμικό τουριστικό αξιοθέατο έχει μετατραπεί μετά από την επέμβαση ενός κάτοικου του χωριού.​

Πρόκειται για το Αυλωνάρι το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στο Αλιβέρι και στην Κύμη του Νομού Ευβοίας. Είναι από τα μεγαλύτερα χωριά του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και είναι κτισμένο επάνω σε λόφο στην μέση μιας κοιλάδας.

Ένα νέο παιδί εμπνεύστηκε την ιδέα μετατρέποντας σπίτια, καταστήματα και αποθήκες σε έργα τέχνης. Όλο το χωριό στο Αυλωνάρι μεταμορφώνεται χρόνο με τον χρόνο. Και όλα αυτά εξαιτίας του Γιώργου Πέππα, του καλλιτέχνη από το Αυλωνάρι. ​

Ο Γιώργος δημιούργησε το χαρούμενο χωριό στην Εύβοια

Ο Γιώργος με το τεράστιο ταλέντο του έχει κάνει απίθανα έργα που ομορφαίνουν την περιοχή και δίνουν χρώμα στη ζωή των κατοίκων. Ζωγραφίζει στους τοίχους «ζωντανές» φιγούρες, από πουλιά και ζώα βάζοντας την δική του πινελιά.

Οι δημιουργικές τοιχογραφίες που κοσμούν τους τοίχους σε συνδυασμό με τα χρώματα δίνουν έναν δυνατό παλμό ζωής σε ολόκληρο το χωριό.

Η νέα όψη του χωριού έχει προσελκύσει ήδη πολλούς τουρίστες, όπως μαθαίνουμε από την τοπική σελίδα του χωριού στο facebook, Avlonari such a lovely place. Όντως με τα έργα τέχνης του Γιώργου, το Αυλωνάρι τείνει να γίνει such a lovely place. (μετάφραση: ένα τόσο ωραίο μέρος)

Αυτό είναι το χαρούμενο χωριό στην Εύβοια
Αυτό είναι το χαρούμενο χωριό στην Εύβοια (πηγή: avlonari such a lovely place)
Αυλωνάρι: Αυτό είναι το χαρούμενο χωριό (πηγή: avlonari such a lovely place)
Αυλωνάρι: Αυτό είναι το χαρούμενο χωριό (πηγή: avlonari such a lovely place)
Σε ένα δυναμικό τουριστικό αξιοθέατο έχει μετατραπεί μετά από την επέμβαση του Γιώργου
Σε ένα δυναμικό τουριστικό αξιοθέατο έχει μετατραπεί μετά από την επέμβαση του Γιώργου. (πηγή avlonari such a lovely place)