Έρχεται και άλλη επιδότηση των ηλεκτρικών συσκευών gov

επιδοτηση για ηλιακουσ θερμοσιφωνεσ, επιδοτηση για ηλιακο θερμοσιφωνα, αιτηση για ηλιακο θερμοσιφωνα 2022, ηλιακοι θερμοσιφωνεσ επιδοτηση
Ποια τα εισοδηματικά κριτήρια για την επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα;

Θέμα χρόνου είναι να αρχίσει ένα νέο πρόγραμμα για την επιδότηση και άλλων ηλεκτρικών συσκευών.

Έρχεται η επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα 2022 στην Ελλάδα. Τα νοικοκυριά θα πάρουν επιδότηση αλλαγής του θερμοσίφωνα ρεύματος με ηλιακό, μέσα από το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή». Εκεί θα επιδοτηθεί και η αντικατάσταση θερμοσιφώνων ρεύματος με ηλιακούς.

Ποια τα εισοδηματικά κριτήρια για την επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα;

Ακούγεται ότι θα είναι τα ίδια κριτήρια όπως και με το πρόγραμμα ανακυκλώνω συσκευή. Όποτε θα κάνουμε την παρακάτω υπόθεση με βάση το πρόγραμμα που έτρεξε το καλοκαίρι.

Στην 1η εισοδηματική κατηγορία που θα λάβουν 50% επιδότηση για ηλιακό θερμοσίφωνα, το ετήσιο εισόδημα ανά μέλος οικογένειας θα πρέπει να είναι κάτω των 5.000 ευρώ.

Στην 2η εισοδηματική κατηγορία που θα λάβουν 45% επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα, το ετήσιο εισόδημα ανά μέλος οικογένειας θα πρέπει να είναι από 5.000 έως 10.000 ευρώ.

Στην 3η εισοδηματική κατηγορία που θα λάβουν 35% επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα, το ετήσιο εισόδημα ανά μέλος οικογένειας θα πρέπει να είναι από 10.000 έως 20.000 ευρώ.

Τέλος, στην 4η εισοδηματική κατηγορία που θα λάβουν 30% επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα, το ετήσιο εισόδημα ανά μέλος οικογένειας θα πρέπει να είναι άνω των 20000 ευρώ.

Δείτε το σχετικό βίντεο για την επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα