ΣΟΚ στην Ερέτρια! Το βράδυ της Παρασκευής 9 Μαΐου, μια αθώα διαδρομή προς την Αμάρυνθο μετατράπηκε σε σκηνικό ταινίας θρίλερ.

Ένας 25χρονος οδηγός, χωρίς να το ξέρει, βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, όταν μια “ρόδα-φάντασμα” πετάχτηκε από το πουθενά κάτω από το όχημά του!
Η ρεζέρβα είχε αποκολληθεί από άγνωστο όχημα, χωρίς ο οδηγός του να το αντιληφθεί. Ο άτυχος 25χρονος, καθώς οδηγούσε αμέριμνος, ένιωσε το αμάξι να σκαλώνει απότομα. Η ρόδα σφήνωσε στον άξονα, έσπασε το κάρτερ και τα λάδια άρχισαν να τρέχουν ανεξέλεγκτα στον δρόμο!
Το οδόστρωμα γέμισε λάδια για περίπου 100 μέτρα, μετατρέποντας τον δρόμο σε παγίδα θανάτου.
Κι όμως – σαν από θαύμα – ο νεαρός οδηγός κατάφερε να σταματήσει εγκαίρως χωρίς να τραυματιστεί ή να προκαλέσει άλλο τροχαίο.
Η επέμβαση ήταν άμεση: Στο σημείο έσπευσαν οι εθελοντές της Ε.Σ.Δ.Δ.Ε. και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., ρίχνοντας πριονίδι και ρυθμίζοντας την κυκλοφορία για να προλάβουν τα χειρότερα.
Ακολουθήστε το newse στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Εύβοιας