ασθενοφόρο
ασθενοφόρο

Εύβοια: Θρήνος για 34χρονη γυναίκα ύστερα από δυστύχημα

Πτώση 34χρονης Πολωνής σε χαράδρα στη Βρύση – Επιχείρηση διάσωσης σε δύσβατο σημείο

AI Takeaways
  • Σημείο: Βρύση Επισκοπής Ευβοίας – περιοχή με δύσκολη πρόσβαση.
  • Προφίλ: 34χρονη τουρίστρια από Πολωνία, έκανε πεζοπορία.
  • Κατάληξη: Ανασύρθηκε αναίσθητη από την Πυροσβεστική και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κύμης με ΕΚΑΒ.

Αναστάτωση επικράτησε χθες το βράδυ στην Επισκοπή Ευβοίας και συγκεκριμένα στη θέση Βρύση, όταν μια γυναίκα έπεσε από μεγάλο ύψος σε χαράδρα.

Πρόκειται για 34χρονη υπήκοο Πολωνίας που πραγματοποιούσε πεζοπορία στην περιοχή. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πώς ακριβώς έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε στο κενό.

Η ειδοποίηση έγινε μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 και κινητοποιήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική. Λόγω του βραχώδους και απόκρημνου εδάφους, η προσέγγιση του σημείου ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.

Οι πυροσβέστες έστησαν επιχείρηση ανάσυρσης και κατάφεραν να ανασύρουν την 34χρονη, η οποία ήταν χωρίς αισθήσεις, παραδίδοντάς την στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ που περίμενε στο σημείο.

Η γυναίκα διακομίστηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος.