Πανικός σε σπίτι στην Εύβοια ύστερα από φωτιά

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, 20 Απριλίου, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας, λόγω φωτιάς σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στο Βασιλικό Ευβοίας.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβεστικές δυνάμεις και κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά, η οποία προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η φωτιά πιθανόν προκλήθηκε από αναμμένο καντηλάκι που βρέθηκε πάνω στην κουζίνα. Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές στο χώρο ήταν απενεργοποιημένες, γεγονός που ενισχύει το ενδεχόμενο το κερί να αποτέλεσε την αιτία της πυρκαγιάς.

Ευτυχώς, τη στιγμή του συμβάντος δεν υπήρχαν άτομα μέσα στο διαμέρισμα και δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Το περιστατικό υπενθυμίζει την ανάγκη για αυξημένη προσοχή κατά τη χρήση κεριών και άλλων εύφλεκτων αντικειμένων, ειδικά κατά τις εορταστικές περιόδους.

Ακολουθήστε το newse στο Google News  για να μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Εύβοιας