Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών gov: Ποιοι είναι οι νέοι δικαιούχοι;

Αύξηση του προϋπολογισμού και νέες αιτήσεις στην επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών αναμένεται να ανακοινώσει το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση

Θα ενταχθούν και άλλοι δικαιούχοι στο πρόγραμμα. Αυτοί θα είναι οι επιλαχόντες. Η επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις και οι συμπολίτες μας έδειξαν τρομερό ενδιαφέρον για την αντικατάσταση των παλαιών συσκευών που έκαιγαν πολύ ρεύμα. Μάλιστα αυτή την ώρα που γράφεται το ρεπορτάζ αρκετοί έχουν αγοράσει aircondition, ψυγεία και ψυγειοκαταψύκτες.

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών gov - νέοι δικαιούχοι
Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών gov – νέοι δικαιούχοι

Κερασάκι στην τούρτα είναι ότι θα αυξηθεί ο αρχικός προϋπολογισμός του προγράμματος Ανακυκλώνω-Αλλάζω συσκευή προκειμένου να ενταχθούν σταδιακά σε αυτό και άλλοι δικαιούχοι. Στόχος της επιδότησης ηλεκτρικών συσκευών είναι να βρεθούν και άλλοι δικαιούχοι και να αυξηθεί ο προϋπολογισμός σταδιακά. Σαν αποτέλεσμα, χιλιάδες διαφορετικά ΑΦΜ, θα μπορέσουν να αντικαταστήσουν μια συσκευή και να πετύχουν μια μείωση στην κατανάλωση στον λογαριασμό ρεύματος που θα κυμαίνεται κατά μέσο όρο μεταξύ 30% και 40%.