Πότε τελειώνουν οι εκπτώσεις 2023;

Πότε τελειώνουν οι εκπτώσεις;

Οι εκπτώσεις του 2023 είναι σε ισχύ. Τα καταστήματα όπως και πέρσι θα παρέμειναν προαιρετικά ανοιχτά την πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από 11:00 έως 18:00. Τα καταστήματα ήταν ανοιχτά μία Κυριακή στις 15 Ιανουαρίου.

Πότε τελειώνουν οι χειμερινές εκπτώσεις 2023;

Όπως προκύπτει από το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που κατατέθηκε στη Βουλή καταργούνται οι ενδιάμεσες χειμερινές και θερινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα και θα ισχύουν μόνο οι χειμερινές εκπτώσεις που κάθε χρόνο γίνονται από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουάριου μέχρι το τέλος του Φεβρουάριου και οι θερινές εκπτώσεις που θα διενεργούνται από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Οι χειμερινές εκπτώσεις 2023 άρχισαν δεύτερη Δευτέρα του μήνα Ιανουαρίου. Η διάρκεια τους είναι αρκετή για να κάνετε με άνεση τα ψώνια σας. Οι εκπτώσεις 2023 τελειώνουν τέλη Φεβρουαρίου.

Οι καταστηματάρχες αλλά και οι καταναλωτές προετοιμάζονται μέρες πριν τις χειμερινές εκπτώσεις. Κατά την διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων 2023, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

NEWSE: Όλα τα νέα για τις προκηρύξεις και τα επιδόματα.

Εύβοια: «Το έστρωσε» σε πολλές περιοχές – Που έχει χιονοκαταιγίδες

Χιόνι πέφτει στα βουνά της Εύβοιας

Αλιβέρι: Έρχεται ένα διαφορετικό κόκκινο λεωφορείο

Προκήρυξη 9κ 2022: Πότε ξεκινούν οι προσλήψεις ΕΦΚΑ;

Food market pass: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις; [Ημερομηνία]

Μουσείο Ακρόπολης προσλήψεις: Πότε ξεκινούν;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει στο The Voice of Greece;

Ακολουθήστε το newse.gr στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις