Προκήρυξη ΑΣΕΠ 2κ 2022: Αυτά είναι τα αποτελέσματα

Πρόσθετα δικαιολογητικά θα πρέπει να στείλουν οι επιτυχόντες στην προκήρυξη 2Κ/2022.

Οι ειδικότητες της προκήρυξης 2κ 2022 είναι διάφορες όπως διοικητικού, οικονομικού, μηχανικών, πληροφορικής, νομικών, γενικών καθηκόντων και άλλες.

Για αρχή 473 άτομα θα βρουν εργασία από την προκήρυξη του ΑΣΕΠ 2κ 2022. 106 θα είναι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, 87 τεχνολογικής εκπαίδευσης, 177 δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και 103 υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Θα επιλεγούν, μεταξύ άλλων, υποψήφιοι των ειδικοτήτων ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ΔΕ Προσωπικού Η/Υ και ΔΕ Τηλεφωνητών.

Προκήρυξη 2κ 2022
Προκήρυξη 2κ 2022 Caspar Camille Rubin – Unsplash

Η προκήρυξη 2Κ/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 473 θέσεων, μόνιμου προσωπικού, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Οι υποψήφιοι πρέπει να αποστείλουν στο ΑΣΕΠ έως και την Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 και ώρα 14:00 το μεσημέρι, όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης.

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση κλεισίματος δομών μέχρι την τελική πρόσληψη των εργαζομένων, οι θέσεις μεταφέρονται σε γειτονικές εγκαταστάσεις.

Στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ υπάρχουν και δομές όπου παίζει σαν προτεραιότητα η εντοπιότητα.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ.

Για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η Εγγραφή στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΑΣΕΠ, στη διαδρομή: Πολίτες-> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες.

Η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στο ΑΣΕΠ ολοκληρώνεται επιλέγοντας Οριστικοποίηση.

Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης, η ημερομηνία υποβολής και η ένδειξη κατάστασης Υποβληθείσα εμφανίζονται στον Κατάλογο ηλεκτρονικών αιτήσεων. Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι.

Εάν οι υποψήφιοι επιθυμούν τη διόρθωση ή συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση Υποβληθείσα, πρέπει, εντός των προθεσμιών που ορίζονται στην πρόσκληση να επιλέξουν για τη συγκεκριμένη αίτηση Ακύρωση. Στη συνέχεια, επιλέγουν Νέα Αίτηση για να δημιουργήσουν νέα αίτηση ή Αντιγραφή, για να δημιουργήσουν ένα αντίγραφο της προηγούμενης ακυρωμένης αίτησης, την οποία μπορούν να επεξεργαστούν, να διορθώσουν και στο τέλος επιλέγουν εκ νέου Οριστικοποίηση.