Τρόμος με το περίεργο αυτοκίνητο σε περιοχή της Εύβοιας

Μια περίεργη υπόθεση με ευτυχώς καλό τέλος είχαμε σε περιοχή έξω από τη Χαλκίδα.

Όλα συνέβησαν όταν ένα περίεργο αυτοκίνητο έκανε την εμφάνιση του σε περιοχή κοντά στη Χαλκίδα. Όπως μαθαίνουμε από το αστυνομικό ρεπορτάζ, ήταν μεσημεριανές ώρες. Το περίεργο αυτό αυτοκίνητο σταμάτησε σύμφωνα με μαρτυρία ενός γείτονα, που αργότερα ενημέρωσε τους γονείς, έξω από το σπίτι οικογένειας.

Άνοιξαν τα παράθυρα και μίλησαν στα παιδιά που εκείνη την ώρα έπαιζαν στην γειτονιά λίγο πριν πάνε στο σπίτι τους για να φάνε το μεσημεριανό τους. Μάλιστα είπαν στα παιδιά, να πλησιάσουν για να τους δώσουν ένα παιχνίδι. Ευτυχώς τα μεγαλύτερα παιδιά που ήταν εκεί και έπαιζαν έβαλαν τις φωνές. Οι άντρες που επέβαιναν στο περίεργο αυτοκίνητο, ανέβασαν τα τζάμια του οχήματος και εξαφανίστηκαν.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι γονείς, οι οποίοι έκαναν τηλεφωνική καταγγελία στην αστυνομία. Αμέσως περιπολικά βρέθηκαν στο σημείο και έκαναν έρευνες για τον εντοπισμό των επιβαινόντων που ήταν στο αυτοκίνητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίδομα παιδιού 2020: Μάθε πότε θα πληρωθεί η β’ δόση και πως θα κάνεις αίτηση

Δες τι βγήκε κάποτε μέσα από την θάλασσα της Εύβοιας!

Αυτή η ιστορία από το ασανσέρ θα σε κάνει να δακρύσεις

Συμβουλές της αστυνομίας για τα παιδιά 

Πολύ σημαντικές συμβουλές δίνει η αστυνομία μέσα από το site astynomia.gr. Πιο συγκεκριμένα τονίζει πως οι ανήλικοι θα πρέπει να αποφεύγουν τους ξένους όταν τους πλησιάζουν.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

-Φρόντισε να είσαι έξω με παρέες και απόφυγε να τριγυρνάς μόνος σου.
-Μη μιλάς σε αγνώστους ή άτομα που δεν γνωρίζεις καλά.
-Βάλε τις φωνές και τρέξε γρήγορα, αν κάποιος προσπαθήσει να σε παρασύρει κάπου απόμερα ή να σε βάλει σε ένα αυτοκίνητο.
-Έχε το νου σου να αρνηθείς, αν είσαι έξω και κάποιος σου προσφέρει χρήματα για να του κάνεις μια χάρη.
-Πρόσεχε στις δημόσιες τουαλέτες και πήγαινε με έναν φίλο, αν αυτό είναι δυνατό. Βγες γρήγορα έξω αν σε πλησιάσει κάποιος.
-Έχε πάντα χρήματα μαζί σου για να γυρίσεις στο σπίτι και μην ξοδεύεις ποτέ αυτά τα χρήματα.