www.voucher.gov.gr: Που θα κάνετε αίτηση συμμετοχής 2022 για τον τουρισμό για όλους

Που θα κάνετε αίτηση για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους

Άνοιξε η πλατφόρμα του προγράμματος «Τουρισμός Για Όλους», που θα δώσει σε 200 χιλιάδες δικαιούχους voucher αξίας 150 ευρώ για τις διακοπές τους.

Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα ενίσχυσης του εσωτερικού τουρισμού με μία διαδικασία πιο απλή, πιο αποτελεσματική, πλήρως ψηφιακή.

Όσοι έχουν ακόμα στα χέρια τους της περσινές επιταγές του προγράμματος 2021-2022 θα έπρεπε να τις «εξαργυρώσουν» έως τις 31 Ιουλίου 2022. Μετά από αυτή την ημερομηνία η επιταγή καταργείται γιατί εκδίδονται οι νέες του καινούριου προγράμματος.

Με το νέο πρόγραμμα τουρισμός για όλους οι δικαιούχοι θα μπορούν να κάνουν τις διακοπές τους μέχρι το τέλος του έτους, με ένα επιπλέον μέτρο ενίσχυσης του εισοδήματος έναντι της πληθωριστικής και ενεργειακής κρίσης, αλλά και επέκτασης της τουριστικής περιόδου.

Το πρόγραμμα τουρισμός για όλους ύψους 30 εκατ. ευρώ, είναι χρηματοδοτούμενο από το ΕΠΑ και αφορά 200.000 δικαιούχους, οι οποίοι θα λάβουν voucher ύψους 150 ευρώ ο καθένας, για να κάνουν τις διακοπές τους όπου θέλουν.

Tourism4all
www.voucher.gov.gr πηγή φωτογραφίας: unsplash

Οι αιτήσεις υποβάλλονται με βάση τον λήγοντα αριθμό του ΑΦΜ των δικαιούχων. Για παράδειγμα όσοι έχουν ΑΦΜ που λήγει σε 1, 2 και 3, μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους από το Σάββατο 16 Ιουλίου. Όσοι έχουν ΑΦΜ που λήγει σε 4, 5 και 6, μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους από την Κυριακή 17 Ιουλίου.

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων θα είναι ανοικτή για όλα τα ΑΦΜ και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουλίου και ώρα 23:59.